sebBo21 Napisano 28 Maj 2010 Autor Share Napisano 28 Maj 2010 Witam.Pytanie kieruje do airsoftowców i nie tylko. Chcę kupić replikę ASG broni historycznej i nie wiem jaką. Nie chcę amerykańskiej ,a najlepiej niemiecką, rosyjską itp. .Kwota jaką dysponuje to 2500 ,ale to maksimum bo muszę kupić mundur i wyposażenie. Widziałem w sklepach asg oferty ,ale te repliki są słabe ok 250 fps-ów. Podoba mi się Mauser Tanaki i nad nim się zastanawiam. Chodzi mi o repliki którą się postrzelam jak i również do typowej rekonstrukcji.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tekaes Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 http://forum.dobroni.pl/f,asg-a-rekonstrukcja,1992,0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 Replik przybywa co chwilę i wszystko zależy co tak naprawdę jest ci potrzebne :DTu masz jeden ze sklepów oferujących min Repliki Historyczne http://www.specshop.pl/index.php?cPath=22_241_223 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebBo21 Napisano 28 Maj 2010 Autor Share Napisano 28 Maj 2010 Te widziałem ,a czy nie orientujecie czy jest w Polsce ,a jak jest to gdzie dostępna jest PpsH ARESA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 29 Maj 2010 Share Napisano 29 Maj 2010 Aresa jeszcze nie ma jest na razie tylko Hexagon w cenie 1249zł która że tak powiem jej nie ustępuje. Oczywiście można ściągnąć z HK ale nie jest to opłacalne ze względu na obecny kurs $.trochę danych zaczerpniętych z netu:Replika wykonana z elementów drewnianych jak i stalowych. Z drewna wykonano łoże a ze stali lufę, osłonę lufy, spust, osłonę spustu, selektor ognia, magazynek, przyrządycelownicze a nawet elementy mocowania zawieszenia. Producent zadbał o pracę nad Gearbox'em, który opary jest na Tokio Marui. Zamontowano uszczelnioną dyszę, metalową głowicę cylindra, metalowe łożyska, regulowaną komorę hop-up taką samą jak w replikach G36. Replika w sam raz dla rekonstruktorow drugiej wojny światowej a w szczególności miłośników radzieckiego wyposażenia.nazwa: HP-01Producent: HexagonNapęd: elektryczny - gearbox metalowy v.7Wykonanie: metal + drewnoPrędkość wylotowa: 350 fpsPojemność magazynka: 450 kulek (Hi-Cap)Długość: 84cmWaga: 3350gDodatkowe informacje:Tryb ognia: pojedyńczy / ciągłHop-Up: TAK, regulowanyBlokada spustu: b.d.W skład zestawu wchodzi:- HP-01- Magazynek Hi-Cap- ZawieszenieW/w replikę dostaniesz na portalu allezło lub też w sklepach ASG. Jeżeli chodzi o Fps to 350 w zupełności wystarczy. Pozdrwiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebBo21 Napisano 29 Maj 2010 Autor Share Napisano 29 Maj 2010 Ok dzięki chyba się na nią zdecyduje.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 29 Maj 2010 Share Napisano 29 Maj 2010 Jak co pisz na PW. Pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman Napisano 30 Maj 2010 Share Napisano 30 Maj 2010 Kurt co sie stało z mg-42 asg ? pojawi się kiedyś w kraju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 30 Maj 2010 Share Napisano 30 Maj 2010 Tutaj akurat można śmiało powiedzieć, że to jest temat rzeka, niby można było zakupić, jaką limitowaną edycję z firmy Viva, która miała wypuścić, ale raczej nie doszło to do skutku tak, więc na chwilę obecną nie pozostaje nic innego jak czekać. Ogólnie w samych Chinach rząd zamyka fabryki oferuje 15.000 $ Za donos :DNa temat fabryki.. Tu zmykają tam otwierają tak, więc może nie będzie tak źle, od paru miesięcy jest gotowy Bar, ale co chwile jest przesuwana premiera wypuszczenia owej repliki. Dobrym znakiem mimo wszystko jest, że wyszła pepeszunia, więc jest szansa, że i MG34 czy Mg42 wreszcie ujrzą światło dzienne i nie mam tu na myśli firmy Shoei. Pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ataka Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 Psia mac, co znowu za PpsH..?!? ręce opadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 Więc tak pepeszka z Aresa już jest ale nie w naszym szanownym kraju. Koszt 385$ nie ma sensu przepłacać. A z innej beczki jak tylko i wyłącznie do Rekonstrukcji to chcę poinformować że w aobotę na giełdzie staroci w BYTOMIU jeden obywatel miał zdekowane Pepeszki jak z pod igły z papierami CENA 1000ZŁ więc jak za darmo. Pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.