SUPERKOBRA Posted May 23, 2010 Author Share Posted May 23, 2010 Witam.Prośba o identyfikację tego elemętu.Wygląda na ogniwo gąsienicy,ale nie jestem pewny.Może ktoś wie od czego to jest.Niestety tylko to jedno zdjęcie do dyspozycji.Dięki za wszystkie podpowiedzi.Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUPERKOBRA Posted May 25, 2010 Author Share Posted May 25, 2010 Niestety,wykrywacz widoczny na zdjęciu nie jest mój i nic nie mogę o nim powiedzieć.Może ktoś rozpoznaje elemęt ze zdjęcia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wykop39 Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 daj lepsze foto Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUPERKOBRA Posted May 27, 2010 Author Share Posted May 27, 2010 Posiadam tylko takie zdjęcie,marne ale coś widać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUPERKOBRA Posted May 23, 2010 Author Share Posted May 23, 2010 Witam.Prośba o identyfikację tego elemętu.Wygląda na ogniwo gąsienicy,ale nie jestem pewny.Może ktoś wie od czego to jest.Niestety tylko to jedno zdjęcie do dyspozycji.Dięki za wszystkie podpowiedzi.Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
SUPERKOBRA
Witam.Prośba o identyfikację tego elemętu.Wygląda na ogniwo gąsienicy,ale nie jestem pewny.Może ktoś wie od czego to jest.Niestety tylko to jedno zdjęcie do dyspozycji.Dięki za wszystkie podpowiedzi.Pozdrawiam.
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.