SUPERKOBRA Napisano 23 Maj 2010 Autor Napisano 23 Maj 2010 Witam.Prośba o identyfikację tego elemętu.Wygląda na ogniwo gąsienicy,ale nie jestem pewny.Może ktoś wie od czego to jest.Niestety tylko to jedno zdjęcie do dyspozycji.Dięki za wszystkie podpowiedzi.Pozdrawiam.
SUPERKOBRA Napisano 25 Maj 2010 Autor Napisano 25 Maj 2010 Niestety,wykrywacz widoczny na zdjęciu nie jest mój i nic nie mogę o nim powiedzieć.Może ktoś rozpoznaje elemęt ze zdjęcia?
SUPERKOBRA Napisano 27 Maj 2010 Autor Napisano 27 Maj 2010 Posiadam tylko takie zdjęcie,marne ale coś widać.
SUPERKOBRA Napisano 23 Maj 2010 Autor Napisano 23 Maj 2010 Witam.Prośba o identyfikację tego elemętu.Wygląda na ogniwo gąsienicy,ale nie jestem pewny.Może ktoś wie od czego to jest.Niestety tylko to jedno zdjęcie do dyspozycji.Dięki za wszystkie podpowiedzi.Pozdrawiam.
Pytanie
SUPERKOBRA
Witam.Prośba o identyfikację tego elemętu.Wygląda na ogniwo gąsienicy,ale nie jestem pewny.Może ktoś wie od czego to jest.Niestety tylko to jedno zdjęcie do dyspozycji.Dięki za wszystkie podpowiedzi.Pozdrawiam.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.