DiziQ Posted May 23, 2010 Author Share Posted May 23, 2010 Witam kolegów. Dzisiaj wyszło mi parę ciekawych fantów, między innymi ta nakładka. Niestety nie wiem od jakiego pojazdu. Proszę o pomoc w id. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiziQ Posted May 23, 2010 Author Share Posted May 23, 2010 Nie wiem dlaczego nie mogę wrzucić więcej zdjęć. Wymiary nakładki 6 x18 cm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wykop39 Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Nakładka do sdkfz , tylko bez gumy . Zacne rozmiary sugerują jakąś większą wersję np SDKFZ 8 . Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiziQ Posted May 23, 2010 Author Share Posted May 23, 2010 Dziękuję za szybką odpowiedź. W wyszukiwarce nie mogłem znaleźć wersji bez gumy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
DiziQ
Witam kolegów. Dzisiaj wyszło mi parę ciekawych fantów, między innymi ta nakładka. Niestety nie wiem od jakiego pojazdu. Proszę o pomoc w id.
3 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.