trpoiciel Napisano 30 Maj 2011 Napisano 30 Maj 2011 kolego gutek mógłbys wrzucic zdjecia klamer po czyszczeniu ?? swoje i kumpli
michal123456789 Napisano 30 Maj 2011 Autor Napisano 30 Maj 2011 Panowie robi sie z tego tematu - watek ogolny, moze zalozcie wlasny temat ;) pozdrawiam, darz dół ;)Swoja droga najwyzsza pora bym zalozyl 3 odslone i wrzucil ost. zdj - bo vol.2 juz ledwo dziala ;)
SaperDębica Napisano 31 Maj 2011 Napisano 31 Maj 2011 Michal dam jeszcze moje fotki z dzis :Dna poczatek:uwaga głebokie wykopy
emes Napisano 31 Maj 2011 Napisano 31 Maj 2011 na szczęście pół metra dalej wyskoczył już krzyżyk oryginalny:)
michal123456789 Napisano 31 Maj 2011 Autor Napisano 31 Maj 2011 Ja tylko te tereny kopie kolego Lechu ;) ps: pisz smialo pw do mnie, czy do kolegi Tomka.Kilka zdjec zdobytego okazyjnie rogacza ;)
michal123456789 Napisano 31 Maj 2011 Autor Napisano 31 Maj 2011 i tym akcentem zakoncze temat. kolejna cześć - 3, wkrotce, gdyz ruszam na wyprawe kilkudniowa;) pozdrawiam.
ziarnoo Napisano 9 Czerwiec 2011 Napisano 9 Czerwiec 2011 ruszaj ruszaj i wykop wszystko co sie da. nie liczy sie dla ciebie integracja i kopanie z nowo poznanymi ludzmi? pisalem do ciebie setki razy i nie odpisales. kop kop az wszystko wykopiesz.
pooshkins Napisano 9 Czerwiec 2011 Napisano 9 Czerwiec 2011 Ziarno , może zorganizujesz jakieś kopanie na swojej miejscówce ?
michal123456789 Napisano 10 Czerwiec 2011 Autor Napisano 10 Czerwiec 2011 Widze ze w koncu i tu znalazl sie swego rodzaju zazdrosnik zawistnik, slodko ;) kolego ziarno, zdziwilbys sie bardzo - ilu ludzi zabralem na wykopki,na swoja miejscowke i uwierz mi ze nie wracali z pustymi rekoma, nie jestem egoistycznym gburem za jakiego mnie podajesz ;)Wielu ludzi to moze potwierdzic, egoista jesli ktos w tym temacie jest,to chyba jedynie twoja skromna osoba ;) z czym do ludzi? moze pisales, ale nie do mnie ;] albo na stara poczte, swoja droga nie mam zamiaru ci sie tlumaczyc, POWODZENIA CZLOWIEKU I ZEBYS SOBIE DAL SPOKOJ ;)
cryssmar Napisano 10 Czerwiec 2011 Napisano 10 Czerwiec 2011 A czy to przymus, że trzeba kogokolwiek zabierać na swoją miejscówkę? To tylko dobra wola i uprzejmość danej osoby, która podzieli się swoją tajemnicą. Ja chociażby nie zdradziłbym swoich terenów nieznajomym ludziom, którzy napisaliby do mnie e-mail. Coś za coś ;)
Tomek W Napisano 12 Czerwiec 2011 Napisano 12 Czerwiec 2011 Ja napiszę tylko że gdyby nie Michał , pewnie w życiu nie wziąłbym wykrywacza do ręki ;)Nie dość że na pierwszą wyprawę użyczył mi wykrywki , zabrał na miejscówkę ,gdzie w pierwszym sensownym dołku znalazłem Stare" Węgry ,zawsze służy radą odnośnie konserwacji , i czyszczenia fantów. Teraz biegam już ze swoi m Jabelkiem , i coś tam czasem wygrzebię ,głównie w miejscach wskazanych przez Michała.P.s. - Michał dziś chyba ostatni weekendowy wypad rodzinny , może w niedługim czasie gdzieś wyskoczymy ??Rutus już poskładany?
michal123456789 Napisano 12 Czerwiec 2011 Autor Napisano 12 Czerwiec 2011 Co prawda zdjecia mialy byc jak wyjdzie cos innego niz zwykle, ale... to z dzis kol. Tomku, rutus niestety nie poskladany, nie mam glowy do niczego teraz ale garrett działa ;) zapraszam, zgadamy się, tylko teraz dżungle mamy, a nie las ;D ps;mam kilka pomyslów ;) sms.klamra aw - mojaklamra nowe wegry kol TomkaManierka kol Jacka - ktory dzis mial swoj pierwszy dzien na miejscowce, gratuluje;) jabel tez potrafi.pozdrawiam tarnowskich kopaczy.
michal123456789 Napisano 12 Czerwiec 2011 Autor Napisano 12 Czerwiec 2011 i po ekspresowym czysczeniu
Jablo666 Napisano 13 Czerwiec 2011 Napisano 13 Czerwiec 2011 Michał wklej że tego orzełka, pochwal się nim i załóżcie nowy wątek pozdrawiamy Ebokos Dyv. I Von Loch !!! do zobaczenia AVE
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.