Pablo.wpl Posted May 18, 2010 Author Share Posted May 18, 2010 witam< mam pytanko odnośnie tej tabliczki, od czego ona może być?? znaleziona Niedaleko Mińska Mazowieckiego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo.wpl Posted May 18, 2010 Author Share Posted May 18, 2010 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=635906#649599zapewne zarejestrowany Mińsk Mazowieckiszkoda tylko że datę urwało, dzięki bjar_1Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo.wpl Posted May 18, 2010 Author Share Posted May 18, 2010 witam< mam pytanko odnośnie tej tabliczki, od czego ona może być?? znaleziona Niedaleko Mińska Mazowieckiego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo.wpl Posted May 18, 2010 Author Share Posted May 18, 2010 2 str,widoczny otwór od mocowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomala_kikol Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Stara tablica rejestracyjna a raczej jej kawałek? Podaj wymiary. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
lupo55 Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Pomijając treść napisów (nietypową dla tablicy rej.pojazdu)- wygląda na odlew, a nie tłoczenie w blasze. Szkoda, że pytający nie wspomina o tym z czego i jaką metodą została wykonana.O nie podawaniu wymiarów szkoda już pisać. A może to ma być zagadka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo.wpl Posted May 18, 2010 Author Share Posted May 18, 2010 lupo ale ty potrafisz się mądrzyć, aż pozazdrościć, jak nie spotkałeś się z taką to nie wcinaj się,wysokość 65mmodlew ale jaki metal to nie potrafię określićmagnes nie trzyma się jeja nie jest taka lekka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Pablo.wpl
witam< mam pytanko odnośnie tej tabliczki, od czego ona może być?? znaleziona Niedaleko Mińska Mazowieckiego.
6 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.