Pablo.wpl Napisano 18 Maj 2010 Autor Napisano 18 Maj 2010 witam< mam pytanko odnośnie tej tabliczki, od czego ona może być?? znaleziona Niedaleko Mińska Mazowieckiego.
Pablo.wpl Napisano 18 Maj 2010 Autor Napisano 18 Maj 2010 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=635906#649599zapewne zarejestrowany Mińsk Mazowieckiszkoda tylko że datę urwało, dzięki bjar_1Pozdro
Pablo.wpl Napisano 18 Maj 2010 Autor Napisano 18 Maj 2010 witam< mam pytanko odnośnie tej tabliczki, od czego ona może być?? znaleziona Niedaleko Mińska Mazowieckiego.
tomala_kikol Napisano 18 Maj 2010 Napisano 18 Maj 2010 Stara tablica rejestracyjna a raczej jej kawałek? Podaj wymiary. Pozdrawiam
lupo55 Napisano 18 Maj 2010 Napisano 18 Maj 2010 Pomijając treść napisów (nietypową dla tablicy rej.pojazdu)- wygląda na odlew, a nie tłoczenie w blasze. Szkoda, że pytający nie wspomina o tym z czego i jaką metodą została wykonana.O nie podawaniu wymiarów szkoda już pisać. A może to ma być zagadka?
Pablo.wpl Napisano 18 Maj 2010 Autor Napisano 18 Maj 2010 lupo ale ty potrafisz się mądrzyć, aż pozazdrościć, jak nie spotkałeś się z taką to nie wcinaj się,wysokość 65mmodlew ale jaki metal to nie potrafię określićmagnes nie trzyma się jeja nie jest taka lekka.
Pytanie
Pablo.wpl
witam< mam pytanko odnośnie tej tabliczki, od czego ona może być?? znaleziona Niedaleko Mińska Mazowieckiego.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.