kxw007 Posted May 12, 2010 Author Share Posted May 12, 2010 Witam, chciałbym się dowiedzieć czegoś przyczynach problemu z tym wykrywaczem. Mianowicie wykrywacz nie chce pracować na dyskryminacji, jedynie na all metal wzbudza się na metal. Zarówno na starych jak i na nowych akumulatorach jest taki sam problem. Nie wiem co się z tym dzieje, trzeba dyskryminację odkręcić do minimum, żeby wykrywacz reagował na metal i to bez względu na jego rodzaj.Proszę o info i z góry dziękuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOMILUD PL Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 O ile czytałem to jest chińska firma ,a co za tym idzie i chiński produkt.Po prostu zaczyna sie psuć.A ile czasu go masz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
poligon512 Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Mam podobny problem w bh qd2 wykrywacz dziala prawidlowo dopiero po podkreceniu dyskryminacji na polowe na all lapie fauszywe sygnaly piszczy buczy szaleje:(prosze o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.