Nazir Napisano 12 Maj 2010 Autor Napisano 12 Maj 2010 Witam Mam pytanie - te klamry HJ są orginalne?Pozdrawiam
Poszukiwacz bunkrów Napisano 12 Maj 2010 Napisano 12 Maj 2010 Falsyfikaty , chociaż nad pierwszą się jeszcze zastanawiam.
8total4 Napisano 12 Maj 2010 Napisano 12 Maj 2010 Panowie, zapraszam do używania w rozmowie argumentów, popartych źródłową wiedzą, bo strzelanie ak" lub ie", to tylko niczym nie podparte wypociny.Jeżeli ktoś pisze, że przedmiot jest kopią, niech tłumaczy dlaczego tak uważa i argumentuje to.w zgadywanki można pograć na kurnik.pl :)pozdrawiam.
huk 100 Napisano 12 Maj 2010 Napisano 12 Maj 2010 8total4 spoko - czasami nie da sie włożyć że coś czujesz :):) nieraz jest wszystko ok. ale coś ci nie pasi i nie wiesz co - po drugie zmuszasz ludzi do ujawnienia czegoś za czym uganiali sie i inwestowali przez pare ładnych lat - a to już jest mobing :):) pozdro
Nazir Napisano 12 Maj 2010 Autor Napisano 12 Maj 2010 Tak to klamry z allego, ponieważ chcę kupić ładną stalówkę lub z mosiądziu, ale wolę się zapytać czy dana klamra jest orginalna bo nie chcę wtopić.
8total4 Napisano 12 Maj 2010 Napisano 12 Maj 2010 huku, ja nie mówie o zdradzaniu całości metod rozpoznawania, ale o pewnych rzeczowych podpowiedziach.pozdro.
Pytanie
Nazir
Witam Mam pytanie - te klamry HJ są orginalne?
Pozdrawiam
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.