filipe75 Posted May 11, 2010 Author Share Posted May 11, 2010 Witam. Taka korona wpadła mi ostatnio . wymiary to : 60 mm. szerokość i 50 mm. wysokość. Z tyłu ślady lutowania jakby po zaczepie . Wykonana z mosiądzu . Dół korony odłamany ( od monogramu ? ) Czyżby to z epoletu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipe75 Posted May 11, 2010 Author Share Posted May 11, 2010 Fajny wątek Martian ale wymiary chyba nie te . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martian Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 Pewnie to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martian Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 Są jeszcze inne wzory i kepi i orłów... ale na twoim jest wyszczerbienie po odłamanym orle jeśli dobrze widzę... Jak na moje I poł XIX w Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipe75 Posted May 11, 2010 Author Share Posted May 11, 2010 Teraz to może być to. Szkoda że nie całość wyszła :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipe75 Posted May 11, 2010 Author Share Posted May 11, 2010 Witam. Taka korona wpadła mi ostatnio . wymiary to : 60 mm. szerokość i 50 mm. wysokość. Z tyłu ślady lutowania jakby po zaczepie . Wykonana z mosiądzu . Dół korony odłamany ( od monogramu ? ) Czyżby to z epoletu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipe75 Posted May 11, 2010 Author Share Posted May 11, 2010 Tył. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
filipe75
Witam. Taka korona wpadła mi ostatnio . wymiary to : 60 mm. szerokość i 50 mm. wysokość. Z tyłu ślady lutowania jakby po zaczepie . Wykonana z mosiądzu . Dół korony odłamany ( od monogramu ? ) Czyżby to z epoletu ?
6 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.