Piguła Napisano 6 Maj 2010 Autor Share Napisano 6 Maj 2010 Zd.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piguła Napisano 6 Maj 2010 Autor Share Napisano 6 Maj 2010 Zd.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piguła Napisano 6 Maj 2010 Autor Share Napisano 6 Maj 2010 Zd.3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piguła Napisano 6 Maj 2010 Autor Share Napisano 6 Maj 2010 Zd.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piguła Napisano 6 Maj 2010 Autor Share Napisano 6 Maj 2010 Zd.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piguła Napisano 6 Maj 2010 Autor Share Napisano 6 Maj 2010 Zd.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 6 Maj 2010 Share Napisano 6 Maj 2010 Piguła - czyżby próba reaktywacji wątku Rekodziwadła"?PozdroHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jankes90 Napisano 6 Maj 2010 Share Napisano 6 Maj 2010 Zdjęcia z bogatym komentarzem oraz uzasadnienie stworzenia tego wątku na wysokim poziomie. Aż chce się dyskutować.Pozdrawiam,K.J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 6 Maj 2010 Share Napisano 6 Maj 2010 Ja tam się na faszystach nie znam ale szczególnie to zdjęcie mnie ujęło.Tajny agent skupu buraków w tle , dykta na ejcy" i facio" w szelkach.Wiem sam nic nie robię ale się przed monitorem czepiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 6 Maj 2010 Share Napisano 6 Maj 2010 ..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seeteufel Napisano 6 Maj 2010 Share Napisano 6 Maj 2010 Cóż to za kuriozum? :)Ujmujący jest czarny gestapowski wehikuł Herr Flicka...W wersji z lat 60/70 :PW zasadzie może to i lepiej że zdjęcia bez jakiegokolwiek komentarza, bo i mi się nie chce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik1 Napisano 6 Maj 2010 Share Napisano 6 Maj 2010 Pewnie chodzi o ostatni dzień na Zamku Czochra...:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuri100GJR Napisano 6 Maj 2010 Share Napisano 6 Maj 2010 Tak, tak - film nazywał się Wyczochrał się i uciekł" ;]Tak na serio to nadal zastanawiam się nad intencjami autora i nadal pozostają dla mnie niewiadomą taka samą jak całki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.