Rosforek Napisano 3 Maj 2010 Autor Napisano 3 Maj 2010 witam,czy ktoś jest w stanie powiedzieć co to za blaszka?znajduje się na niej orzeł USA, w tarczy literka R, po bokach napisy: METEOR.dzięki za wszelką pomocpozdrawiam
marv Napisano 3 Maj 2010 Napisano 3 Maj 2010 Wiem że firma meteor produkuje noże i to jest jedyny meteor jakiego znam :)
Kamiljan Napisano 4 Maj 2010 Napisano 4 Maj 2010 coś mam pomieszane, jeśli chcesz to pisz na prostyadres@onet.pl
Rosforek Napisano 4 Maj 2010 Autor Napisano 4 Maj 2010 chyba rzeczywiście to nic związanego w jakiś sposób z USA.dzięki za pomocpozdrawiam
Rosforek Napisano 3 Maj 2010 Autor Napisano 3 Maj 2010 witam,czy ktoś jest w stanie powiedzieć co to za blaszka?znajduje się na niej orzeł USA, w tarczy literka R, po bokach napisy: METEOR.dzięki za wszelką pomocpozdrawiam
Rosforek Napisano 3 Maj 2010 Autor Napisano 3 Maj 2010 trochę wyrażniejsze zdjęcie, blaszka z tyłu nie ma sygnatur.
Kamiljan Napisano 3 Maj 2010 Napisano 3 Maj 2010 mnie podchodzi pod taką ktora kiedys byla przybijana na spodzie rekojesci rakietki do tenisa stolowego
Swiety82 Napisano 3 Maj 2010 Napisano 3 Maj 2010 Jedyny Meteor z USA jaki mam i znam to ten: http://myvimu.com/exhibit/559
Pytanie
Rosforek
witam,
czy ktoś jest w stanie powiedzieć co to za blaszka?
znajduje się na niej orzeł USA, w tarczy literka R, po bokach napisy: METEOR.
dzięki za wszelką pomoc
pozdrawiam
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.