Hansdekawka Napisano 3 Maj 2010 Autor Share Napisano 3 Maj 2010 A teraz mogą mieć 160kb.Coś tu jest porypane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 3 Maj 2010 Autor Share Napisano 3 Maj 2010 Motocykle i samochody przyjechały na własnych kołach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 3 Maj 2010 Autor Share Napisano 3 Maj 2010 Dojechał Wolfgang na D-Rad`zie R 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 3 Maj 2010 Autor Share Napisano 3 Maj 2010 Postawił motocykl,zaraz walniemy browara :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 3 Maj 2010 Autor Share Napisano 3 Maj 2010 D-Rad w całej okazałości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 3 Maj 2010 Autor Share Napisano 3 Maj 2010 Porządne auta też były obecne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Maj 2010 Share Napisano 3 Maj 2010 wszedzie moga miec 160 - nie wszedzie sie napis zmienil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 3 Maj 2010 Autor Share Napisano 3 Maj 2010 Ruscy mówili NCU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 3 Maj 2010 Autor Share Napisano 3 Maj 2010 Joerg odpala swojego NCU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 3 Maj 2010 Autor Share Napisano 3 Maj 2010 Mnóstwo zdjęć nie wchodzi, bo mają kilka kb więcej niż 160,a ja nie mogę ustawić już mniejszych zdjęć w moim aparacie :(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 3 Maj 2010 Autor Share Napisano 3 Maj 2010 To ma równo 160 kb,i weszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 3 Maj 2010 Autor Share Napisano 3 Maj 2010 A tą IFĄ pojechałem na wyjazd.A właściwie, to zostałem powieziony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 3 Maj 2010 Autor Share Napisano 3 Maj 2010 Nimbus, to zdjęcie ma 160kb i weszło,wcześniejsze też miały po 160 i nie wchodziły,złości mnie to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 3 Maj 2010 Autor Share Napisano 3 Maj 2010 Bajera po dotarciu do jednego z celów podróży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 3 Maj 2010 Autor Share Napisano 3 Maj 2010 AWO Copper z wozem :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 3 Maj 2010 Autor Share Napisano 3 Maj 2010 Miało być Chopper. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 3 Maj 2010 Autor Share Napisano 3 Maj 2010 Beemka Kuebelwagen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 3 Maj 2010 Autor Share Napisano 3 Maj 2010 Drugim celem podróży był zlot starych traktorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 3 Maj 2010 Autor Share Napisano 3 Maj 2010 No cóż z 92 zdjęć, które zrobiłem weszło tylko tyle.Szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 3 Maj 2010 Autor Share Napisano 3 Maj 2010 @woytas,szkoda,że tylko 160,poza tym jest jeszcze ograniczenie wymiarowe w poziomie i w pionie zrobione tak niefortunnie,że nie mogę wkleić zdjęć zrobionych aparatem ustawionym w pionie, bo wysokość zdjęcia przekracza wtedy 600. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Maj 2010 Share Napisano 3 Maj 2010 Masz racje :(Ma byc lepiej - podobno.Walnij na picasse albo cos podobnego reszte. Bo fotki super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 3 Maj 2010 Share Napisano 3 Maj 2010 jest taki fajny darmowy program image resizer, do pobrania np. tu http://www.programosy.pl/program,image-resizer.htmlzmniejszam nim zdjęcia z aparatu przed wklejeniem na forum. Można ustawić rozdzielczość tak, żeby pasowała do wymogów forum, a przez to zmniejsza się wielkość także zdjęcia w kb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 3 Maj 2010 Share Napisano 3 Maj 2010 *zmniejsza się także wielkość zdjęcia w kb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 3 Maj 2010 Share Napisano 3 Maj 2010 Przynajmniej Ty se" gdzieś pojechałeś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebBo21 Napisano 3 Maj 2010 Share Napisano 3 Maj 2010 Piękne motorki... . Mam nadzieję ,że kiedyś trafię na podstodolniaka"... .Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.