wzllubin Posted April 30, 2010 Author Share Posted April 30, 2010 Koledzy jestem posiadaczem ace 250 i mam pytanie gdzie można pojechać na jakaś drobnice nie chodzi mi o miejscówki bo nikt ich nie zdradzi tylko mniej więcej jakieś miejscowość Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal1514 Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 Nie widze sensu tego tematu.Lubin byl tyle razy walkowany na tym forum ze masakra.Czytaj stare mapy okolic Lubina i bedziesz wiedzial co i jak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rabat Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 temat był wałkowany wiele razy, ale i kolega wzllubin już zakładał jeden wątek nt. Lubina i sam w wielu rozmowach uczestniczył. więc pytam się po co?? ten wątek Link to comment Share on other sites More sharing options...
woytas Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 Bo koledze chyba nie chce sie poszukac - moze obsluga wyszukiwarki zbyt trudna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.