wasqez Napisano 26 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2010 WitamNie wiem czy bylo juz na forum , jesli tak to prosze usunac. Utwor zespolu Sabaton miedzy innymi o pilotach dywizjonu 303.http://www.youtube.com/watch?v=3qUEiYWkDt0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 27 Kwiecień 2010 Share Napisano 27 Kwiecień 2010 Ogólnie cała płyta wymiata w dosłownym tego słowa znaczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 28 Kwiecień 2010 Share Napisano 28 Kwiecień 2010 Tiaaaaa, stary jestem prawie 1000010-latek oczywiście w binarnym. kopi2, na pewno przetłumaczy, dla ułatwienia na hexe". Mam takie pytanko"; dlaczego Szwedzi, potrafią, coś takiego robić, a nasze qrwy z radia i tv nie!!!!!!!!!Tylko krem do części intymnych".Bocin, Woytas, Yeti, i reszta Hydboyów, o 8total4 nie wspominając!Upraszam o wyjaśnienie!!! W jakim kraju ja żyję!!Mam demencje starczą to wiadomo!!!!Serdecznie Pozdrawiam.Po ch...j lałem się z golendziniakami" w 68-81-82, czy to wszystko o kant dupy" potłuc!!!GW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 28 Kwiecień 2010 Share Napisano 28 Kwiecień 2010 W hexsie" to chyba będzie FFFF1.Ale może się mylę!!gw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 28 Kwiecień 2010 Share Napisano 28 Kwiecień 2010 Dobra już uciekam, przepraszam.gmv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 29 Kwiecień 2010 Share Napisano 29 Kwiecień 2010 witam ,jesli mowa juz o sabatonie to to bedzie koncert w malborku:)http://wiadomosci.onet.pl/2131851,19,item.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Kwiecień 2010 Share Napisano 29 Kwiecień 2010 Pseudogotyk" jak nic pasuje do koncertu patriotycznego"... Jak dla mnie- lekka żenua :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.