jorg Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 witam,tym razem na poletku koło domku znalazłem dziwną gałkę z wybitym numerem 95,może któryś z kolegów widział już kiedyś podobna?a może to całkiem coś innego? pozdrawiam.
jorg Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 witam ,niestety nikt z nas nie miał racji, kolega z tego forum rozwiał wszelkie wątpliwości za co mu bardzo dziękuje,to głowica rękojeści od pruskiego tasaka . Numer to po prostu nr broni w oddziale . W otwór z boku wchodził górny fragment jelca
jorg Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 witam,tym razem na poletku koło domku znalazłem dziwną gałkę z wybitym numerem 95,może któryś z kolegów widział już kiedyś podobna?a może to całkiem coś innego? pozdrawiam.
SPIDER Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Raczej od Pieca gdzie jest mocowana poręcz na której można sobie ściereczkę założyć lub się oprzeć .
jorg Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 może i tak ,ale zastanawia mnie co oznacza ta cyfra 95 ...no i po co był by ten otwór po boku,
Question
jorg
witam,tym razem na poletku koło domku znalazłem dziwną gałkę z wybitym numerem 95,może któryś z kolegów widział już kiedyś podobna?a może to całkiem coś innego? pozdrawiam.
7 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.