aczapa Napisano 25 Kwiecień 2010 Autor Napisano 25 Kwiecień 2010 Witam Szanownych Kolegów.Mam zamiar kupić wykrywacz metali(głównie militarka). Fundusz jest dość ograniczony, w grę wchodzą Jabel, Proton lub Pulsar 4.Że są to głuptaki dla złomiarzy to już wiem, mam też świadomość że łapska będą całe w odciskach. Ale na to jestem przygotowany. Koledzy pomocy który wybrać.Pozdrawiam Andrzej
Swiety82 Napisano 25 Kwiecień 2010 Napisano 25 Kwiecień 2010 Pulsarek to bardzo sympatyczny sprzęt... i nie wyje na pół lasu jak Jabel
Saper93 Napisano 26 Kwiecień 2010 Napisano 26 Kwiecień 2010 Sprawa wiadoma - jabel. Generalnie wszystko to jeden pies, roznica w zasiegach jest niewielka i nie warta takiej roznicy w cenie... Swiety82 - koszt dorobienia regulacji glosnosci do jabla to jakies 2zl:) Najlepiej zrobilbys kupujac kreta", jest to taka sama mutacja sandbanksa, gerbera itd jak pulsar, proton itp, ale ceny u konstruktorow jednego z forum sa rowne cenom jabla, tylko ciezko go dostac. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.