agata81 Napisano 22 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2010 pracowałam z garretem 250, jeszcze musze sporo sie nauczyć co do interpretacji dźwięku ww urządzenia ale staram się staram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 22 Kwiecień 2010 Share Napisano 22 Kwiecień 2010 witaj agata81 :) dasz radę;)moja przygoda z kanarkiem na początku wyglądała podobnie, teraz już o wiele lepiej....i ciągle ACE250 ;)płytkich dołków, super znajdek i czekamy na dalszy ciąg.-pozdro- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 22 Kwiecień 2010 Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Moje początki były dużo gorsze, a o Ace 250 mogłem śnić;-)Zycze powodzenia i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro75 Napisano 22 Kwiecień 2010 Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Witaj jak byś widziała jak na początku z kolegą znaleźliśmy trzy naboje do pepeszy to było odkrycie.Życzę Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 22 Kwiecień 2010 Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Ładne gaciaki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 22 Kwiecień 2010 Share Napisano 22 Kwiecień 2010 W czym czyściłaś moneciaki pod pięćdziesiątką? Bo widzę, że różowiutkie wyszły :] Ogólnie polecam pozostawić patynę, ma swój urok :]!POZDRO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 22 Kwiecień 2010 Share Napisano 22 Kwiecień 2010 jeśli agata to agata';p czyli przedstawicielka płci pięknej to trzymam kciuki , i trzeba szukać miejscówy dobrej a nie skłaniać się tylko do interpretacji dźwięków , szukaj lokalnych miejsc według przekazów jeśli monetki to karczmy , a jak militarka pytaj się o walki gdzie co i jaki to już 80% sukcesu pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 22 Kwiecień 2010 Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Kobieras :)pracowałam z garretem 250....."no to chyba płcia piękna :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo.wpl Napisano 22 Kwiecień 2010 Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Moje pierwsze znajdki nie były tak piękne :) bo były zardzewiałe :D ale teraz już lepiej,pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agata81 Napisano 23 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2010 militarne gadżety to pod domem miałam jak robili wykopy. Ale tym się zajęły już odpowiednie służby, całe tasmy amunicji, maski i karabin w stanie agonalnym, oraz jedyne co mogłam zatrzymać na pamiątke to brzytwa do golenia i pędzelek z końskiego włosia :] Oprócz mnóstwa złomu i drobnych żelaznych czesci, od niewiem czego, jest też mnóstwo porcelany, w kawałkach oczywiscie. Mam nadzieje ze lada moment rusze w kaszubskie strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lindenhof Napisano 23 Kwiecień 2010 Share Napisano 23 Kwiecień 2010 witaj agata81!Kobieras ma rację. grunt to miejscówa dobra i systematyczność w czesaniu jej. a efekty mogą być takie,że hoho... czego Ci oczywiście życzę i czekam na foty kolejnych trafień. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 23 Kwiecień 2010 Share Napisano 23 Kwiecień 2010 Witaj agata81 życzę Ci samych super trafień...POZD... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.