duff Napisano 22 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Mam rodzinę w USA i chciałbym żeby mi kupili spodnie M37 Steingrau z Lost Battalions. Czy ktoś z Was kupował u nich? Jak się przelicza ich rozmiarówkę?http://www.lostbattalions.com/german33-45/heer/heerwool/M36Trousers.htmlP.S.To podobno jedne z lepszych reprodukcji.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seeteufel Napisano 22 Kwiecień 2010 Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Z ciekawości zapytam:Po co kupować w LB spodnie które są szyte w Indiach, za 160$ (ok.470zł) jak można w zasadzie takie same kupić za jakieś 200zł (z przesyłką) u znanego wszem i wobec Mrówki"?Tak mnie tylko ciekawość zżera...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumburak Napisano 22 Kwiecień 2010 Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Czy mógłbym prosić o jakiś link do sklepu Mrówki, bowiem znanego wszem i wobec" nie znam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 22 Kwiecień 2010 Share Napisano 22 Kwiecień 2010 http://myworld.ebay.com/pirschen1975/ np tutaj, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
henry99 Napisano 22 Kwiecień 2010 Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Z tym że, o ile dobrze pamiętam, powiedział on że zawiesza na jakiś czas działalność.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duff Napisano 22 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Seeteufel, z tego co widzę to w Polsce chyba na razie nie są dostępne, jeśli się mylę to proszę o info. Jakieś namiary na tego mrówę albo innych sprzedawców?pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seeteufel Napisano 22 Kwiecień 2010 Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Wysłałem Ci info na maila, nie wiem czy dotarło.Mrówa zawiesił działalność ale tylko na ebay-u. Poza tym działa normalnie.A co dostępności to tak jak zwykły ebay. Dostępny wszędzie.Ale kończę już bo mnie zaraz Duńczyk posądzi o kryptoreklamę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duff Napisano 22 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Nic nie doszło, może mnie poratujesz na GG 3001666 ?pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Kwiecień 2010 Share Napisano 23 Kwiecień 2010 W kwestii „Mrówki”….„Mrówka” nie zawiesiła działalności, ale miał przerwę w realizacji zamówień wynikającą z obchodów chińskiego nowego roku – musiał na miesiąc rozpuścić załogę do domów, a teraz odgrzebuje się ze zgromadzonych w „martwym” okresie zamówień. Dlatego na razie w jego jEbajowym sklepie nic nie ma, bo po prostu jest zawalony robotą. A ponieważ gościowi bardzo zależy na w miarę terminowej realizacji zamówień, więc jak się ogarnie z tym co ma do zrobienia, to jego asortyment wróci też na aukcje internetowe.PozdroHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 29 Kwiecień 2010 Share Napisano 29 Kwiecień 2010 Jedna uwaga - spodnie LB to SĄ KOMPLETNIE INNE SPODNIE niż mrówki. Mają zupełnie inny odcień szarości. Mam produkty obu producentów i jakościowo tez jest to trochę inna klasa.Pytanie, czy warto zapłacić więcej za LB to zupełnie inna rzecz. Pod względem stosunku cena/jakość Mrówka jest bezkonkurencyjny.Ja jestem zachwycony jakością swoich spodni górskich LB, wykonanych z tego samego sukna jak spodnie wz. 36, ale tu nie ma po prostu zamiennika akceptowalnej jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duff Napisano 3 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2010 Czy coś ruszyło się ze sprzedażą tych spodni? Jakoś nie mogę nigdzie znaleść.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.