Piastek Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 Te znalezione na strychu po dziadku . czuby mosiądzowe od pocisku . Bagnet. Polski poznałem po małym napisie W.P" Lotki . I mniejsze czubki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 pokaz fotki kolego :) , jak cos rozmiar zdj. powinien byc 800x600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 Piastek - fotki ci ne wchodzą.najpierw załaduj zdjęcie w odpowiedniej rozdzielczości, jak się pokaże miniatura - piszesz tekst. Na koniec dodaj" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piastek Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 dzięki i sorry za pomyłki ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 a można lepsze fotki bagnetu? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
220V Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 Piastek,ładny bagnet!przeszukaj dokładnie ten strych, belki i inne zakamarki, może dziadek coś jeszcze tam zostawił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piastek Napisano 14 Styczeń 2011 Share Napisano 14 Styczeń 2011 znajdzie to sie coś na pewno ale mój dziadek jeszcze żyje mówi że był tylko jeden bagnet. W ogole to identyfikuje mi wiele rzeczy ;) a jeżeli chodzi o foty to prosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piastek Napisano 14 Styczeń 2011 Share Napisano 14 Styczeń 2011 prosze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piastek Napisano 14 Styczeń 2011 Share Napisano 14 Styczeń 2011 2 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piastek Napisano 14 Styczeń 2011 Share Napisano 14 Styczeń 2011 jak coś to nie sprzedaje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piastek Napisano 9 Luty 2011 Share Napisano 9 Luty 2011 co to może by ;d ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 9 Luty 2011 Share Napisano 9 Luty 2011 Piastek - a ty umiesz czytać ? Zobacz jak ten dział się nazywa.P.S. kolorowanki są świetne, tylko chyba trochę po czasie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 9 Luty 2011 Share Napisano 9 Luty 2011 Piastek - to babka do klepania kosy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piastek Napisano 10 Luty 2011 Share Napisano 10 Luty 2011 hah chciałem się dowiedzieć.. jakiś ktoś mądry pomógł a jeżeli myślisz że chciałem pokazac kolorowanki to chyba coś z tobą nie tak po za tym widzę jak dział się nazywa ale nic sie nie stalo P.S to nie kolorowanki tylko szablony ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 10 Luty 2011 Share Napisano 10 Luty 2011 Piastek ze mną jest wszystko OK, a ty widząc jaki to dział - świadomie łamiesz zasady i próbujesz mnie obrażać insynuując jakieś niedomagania ...Ogarnij się kolego. Masz dwa działy ID - nic nie stoi na przeszkodzie abyś tam wrzucał znaleziska do identyfikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.