vojtaz2 Napisano 15 Kwiecień 2010 Autor Napisano 15 Kwiecień 2010 Znalazłem taki gaźnik, jest spalony, pojazd widocznie musiał się palić. W miejscu znalezienia gaźnika trafiają się odznaczenia, manierki, menażki, guziki,stalowe i mosiężne łuski, nieśmiertelniki oraz dużo innego złomu.
vojtaz2 Napisano 15 Kwiecień 2010 Autor Napisano 15 Kwiecień 2010 fotka nr 5 , Proszę o identyfikacje
vojtaz2 Napisano 15 Kwiecień 2010 Autor Napisano 15 Kwiecień 2010 Artyleria przeciwlotnicza, odległość znajdowania nieśmiertelników od gaźnika jakie 900 metrów, porozrzucane po rowach, tak samo jak manierki, menażki i inne graty po Niemcach
vojtaz2 Napisano 17 Kwiecień 2010 Autor Napisano 17 Kwiecień 2010 Witam, wiem że moja prośba jest trudna, może ktoś chociaż spróbuje, nawet nie wiem jakie mogą być silniki w niemieckich pojazdach wojskowych, jakie nazwy producentów itd. to by mi np. ułatwiło poszukiwanie fotek w internecie i przyglądanie się każdemu silnikowi. Pozdrawiam
Catadero Napisano 17 Kwiecień 2010 Napisano 17 Kwiecień 2010 Nawet gdybym miał to w ręku, nie podjąłbym się identyfikacji. A co dopiero ze zdjęcia.C.
Pytanie
vojtaz2
Znalazłem taki gaźnik, jest spalony, pojazd widocznie musiał się palić. W miejscu znalezienia gaźnika trafiają się odznaczenia, manierki, menażki, guziki,stalowe i mosiężne łuski, nieśmiertelniki oraz dużo innego złomu.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.