saperfts Napisano 14 Kwiecień 2010 Autor Napisano 14 Kwiecień 2010 witam. niedawno wyszla gra Battlefield Bad Company™ . jest tak strasznie realistyczna ze szok. naprawde wszystko dopracowane. u mnie na lapku chodzi na najnizszych detalach bo wyzej nie dalo rady. ale jeszcze ta muzyka do tego i polskie glosy miedzy innymi czarka pazury. zaskoczony bylem ta gra bardzo. myslalem ze bedzie lipa jak niektore gry.u kolegi na full detalach ta gra jest podobna do filmu. gral ktos ?
GeneralRemek Napisano 14 Kwiecień 2010 Napisano 14 Kwiecień 2010 Ja grałem, przeszedłem nawet, ale żeby aż tak ją wychwalać to nie :) Trochę zbyt monotonna, mnie nie przyciągnęła tak bardzo, no i kończy się tak dziwnie... Czyżby zapowiedź następnej części?
saperfts Napisano 16 Kwiecień 2010 Autor Napisano 16 Kwiecień 2010 tak zakonczenie napewno dotyczy dalszych czescikazdy ma inny gust:)mi sie podobała. czasem denerwowalo mnie tylko te polskie glosy itd. czasem byly tak beznadziejne ze szok.wiadomo wszystkie gry maja jakies dziury:)pozdr
torba5 Napisano 24 Czerwiec 2010 Napisano 24 Czerwiec 2010 Singla nawet nie tknąłem ,multi wymiata na maksa DICE od tej strony daje popis jak zwykle jak grać to tylko w ekipie zarypiasta zabawa
Kamil1994 Napisano 24 Czerwiec 2010 Napisano 24 Czerwiec 2010 Grałem w singla i przeszedłem, multi nawet nie tknałem. Grafika jak dla mnie zadowalająca, grałem z ustawieniami najwyższymi. Polecam.pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.