vojtaz2 Posted April 12, 2010 Author Share Posted April 12, 2010 Witam, dziś w Czechach wyskoczył mi taki nieśmiertelnik, był zapakowany w oryginalny skórzany pokrowiec i dlatego tak dobrze wygląda jak na cynk.To co da się przeczytać to . K.Scheinw.Ers.Abt.15 oraz numer żołnierza 1995. Proszę Państwa o Identyfikacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coriolan Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 http://www.ww2.dk/ground/flak/abt/ers15.htmlformed=sformowanymoved=przeniesionyconverted=przemianowany Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojtaz2 Posted April 12, 2010 Author Share Posted April 12, 2010 Witam, dziś w Czechach wyskoczył mi taki nieśmiertelnik, był zapakowany w oryginalny skórzany pokrowiec i dlatego tak dobrze wygląda jak na cynk.To co da się przeczytać to . K.Scheinw.Ers.Abt.15 oraz numer żołnierza 1995. Proszę Państwa o Identyfikacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojtaz2 Posted April 12, 2010 Author Share Posted April 12, 2010 A proszę od razu po Polsku przetłumaczyć :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
vojtaz2
Witam, dziś w Czechach wyskoczył mi taki nieśmiertelnik, był zapakowany w oryginalny skórzany pokrowiec i dlatego tak dobrze wygląda jak na cynk.
To co da się przeczytać to . K.Scheinw.Ers.Abt.15 oraz numer żołnierza 1995.
Proszę Państwa o Identyfikacje.
3 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.