vojtaz2 Napisano 12 Kwiecień 2010 Autor Napisano 12 Kwiecień 2010 Witam, dziś w Czechach wyskoczył mi taki nieśmiertelnik, był zapakowany w oryginalny skórzany pokrowiec i dlatego tak dobrze wygląda jak na cynk.To co da się przeczytać to . K.Scheinw.Ers.Abt.15 oraz numer żołnierza 1995. Proszę Państwa o Identyfikacje.
coriolan Napisano 12 Kwiecień 2010 Napisano 12 Kwiecień 2010 http://www.ww2.dk/ground/flak/abt/ers15.htmlformed=sformowanymoved=przeniesionyconverted=przemianowany
vojtaz2 Napisano 12 Kwiecień 2010 Autor Napisano 12 Kwiecień 2010 Witam, dziś w Czechach wyskoczył mi taki nieśmiertelnik, był zapakowany w oryginalny skórzany pokrowiec i dlatego tak dobrze wygląda jak na cynk.To co da się przeczytać to . K.Scheinw.Ers.Abt.15 oraz numer żołnierza 1995. Proszę Państwa o Identyfikacje.
vojtaz2 Napisano 12 Kwiecień 2010 Autor Napisano 12 Kwiecień 2010 A proszę od razu po Polsku przetłumaczyć :-)
Pytanie
vojtaz2
Witam, dziś w Czechach wyskoczył mi taki nieśmiertelnik, był zapakowany w oryginalny skórzany pokrowiec i dlatego tak dobrze wygląda jak na cynk.
To co da się przeczytać to . K.Scheinw.Ers.Abt.15 oraz numer żołnierza 1995.
Proszę Państwa o Identyfikacje.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.