Jump to content

Ktory wybrac???fisher f2 czy prizm 3

Radosny

Recommended Posts

Jestem laikiem czytalem troche ale to dalej za malo i wolalbym od znawcow sie dowiedziec ktory sprzet jest lepszy z waszego doswiadczenia.ceny sa podobne a zdania podzielone.ktory dobry do czego .na drobiazgi monety jak i militaka czy wchodzi w gre. whites to firma znana ale czy idzie to w parze z jakoscia?? pomozcie. fisher f2 czy prizm 3

witam
ja posiadam prizma 3 z pelna cewka 8 cali,powiem tak sprzecik na kolorek jest fajny,guziczki monetki i inne kolorowe pierdolki fajnie zbiera gdyby byl troche glebszy bylby naprawde fajny,niedawno kupilem cibole i prizm lezy w szafie.fishera nie mialem w reku opinie sa rozne.ja osobiscie wybralbym prizma whites to whites a fishera robia w bounty hunterze,ale to moje zdanie.

pzdr

ja posiadam prizma IV z cewką 9(22cm) i jak wiem prizm III jest oferowany z taką samą ,sprzęt na drobnice bardzo dobry,trzeba go po prostu poznać i się z nim osłuchać,nie ignorować pojedynczych sygnałów a zapewniam cie że można wyjąć drobne monety z zaskakującej głębokości,
powiem tylko tyle że chodziłem na pewnej miejscówce z zamiarem znalezienia guzików wojsk napoleońskich.
Chodziłem tam z ace,fisherem1225,tesoro de leonem i dopiero z prizmem wyskoczyły mi wymarzone guziki i inne kolorki.
Ja jestem ze swojego prizma bardzo zadowolony ,podstawa to cierpliwość w poznaniu sprzętu.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information