Radosny Posted April 10, 2010 Author Share Posted April 10, 2010 Jestem laikiem czytalem troche ale to dalej za malo i wolalbym od znawcow sie dowiedziec ktory sprzet jest lepszy z waszego doswiadczenia.ceny sa podobne a zdania podzielone.ktory dobry do czego .na drobiazgi monety jak i militaka czy wchodzi w gre. whites to firma znana ale czy idzie to w parze z jakoscia?? pomozcie. fisher f2 czy prizm 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eeddii80 Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 witam ja posiadam prizma 3 z pelna cewka 8 cali,powiem tak sprzecik na kolorek jest fajny,guziczki monetki i inne kolorowe pierdolki fajnie zbiera gdyby byl troche glebszy bylby naprawde fajny,niedawno kupilem cibole i prizm lezy w szafie.fishera nie mialem w reku opinie sa rozne.ja osobiscie wybralbym prizma whites to whites a fishera robia w bounty hunterze,ale to moje zdanie.pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
dino73 Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 ja posiadam prizma IV z cewką 9(22cm) i jak wiem prizm III jest oferowany z taką samą ,sprzęt na drobnice bardzo dobry,trzeba go po prostu poznać i się z nim osłuchać,nie ignorować pojedynczych sygnałów a zapewniam cie że można wyjąć drobne monety z zaskakującej głębokości,powiem tylko tyle że chodziłem na pewnej miejscówce z zamiarem znalezienia guzików wojsk napoleońskich.Chodziłem tam z ace,fisherem1225,tesoro de leonem i dopiero z prizmem wyskoczyły mi wymarzone guziki i inne kolorki.Ja jestem ze swojego prizma bardzo zadowolony ,podstawa to cierpliwość w poznaniu sprzętu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radosny Posted April 11, 2010 Author Share Posted April 11, 2010 czyli prizm wygrywa 2 - 0. Tyle ze niektore opinie o f2 tez sa bardzo dobre pomimo bounty huntera. a czy prizmem zlapie np bagnet czy cos wiekszego z glebokosci np. 35 cm. a jak nie to z jakiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
feld Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Ja chodze z f2-a wczesniej lazilem z garettem min 150,250 i stwierdzic moge,ze f2 jest czulszy na drobny kolorek .Min na srebro.Na all.tez jest glebszy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radosny Posted April 12, 2010 Author Share Posted April 12, 2010 i tylko tyle specow sie znalazlo??prosze raz jeszcze.czy oba sa na drobnice czy ktoryms da sie tez zlapac cos wiekszego i do jakiej glebokosci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.