chudy.onyx Posted April 8, 2010 Author Share Posted April 8, 2010 Witam wszystkich, mam pytanie do was, czy ktoś wie może gdzie można zregenerować stare powłoki lustrzane, bo szukałem w necie i niestety nic nie mogłem znaleźć, mam stare lustro które chciałem odratować. Dzięki za pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiety82 Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 Ciężka sprawa i nie wiem czy wogóle jest to możliwe... powiedz w czym rzecz-chodzi o samo lustro(pamiątka) czy po prostu wkład ma fantazyjny kształt i stanowi część jakiegoś mebelka i trudno wykonać kopie?Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 16:18 08-04-2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyrograf15 Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 Szukaj producentów odbłyśników świateł samochodowych. Takie zabiegi mają sens jedynie w wypadku szlifowanych kryształowych luster.Wojtek Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudy.onyx Posted April 29, 2010 Author Share Posted April 29, 2010 właśnie jest to rodzinna pamiątka kryształowe lustro szlifowane, zdobiona rama, ma troszkę lat na karku a robią się wżery na tylnej części, kiedyś gdzieś czytałem w młodym techniku jak domowym sposobem pokrywać szklane naczynia cieniutka warstwą srebra, jak ktoś wie coś więcej na ten temat proszę o jakiś cynk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.