chudy.onyx Napisano 8 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2010 Witam wszystkich, mam pytanie do was, czy ktoś wie może gdzie można zregenerować stare powłoki lustrzane, bo szukałem w necie i niestety nic nie mogłem znaleźć, mam stare lustro które chciałem odratować. Dzięki za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 8 Kwiecień 2010 Share Napisano 8 Kwiecień 2010 Ciężka sprawa i nie wiem czy wogóle jest to możliwe... powiedz w czym rzecz-chodzi o samo lustro(pamiątka) czy po prostu wkład ma fantazyjny kształt i stanowi część jakiegoś mebelka i trudno wykonać kopie?Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 16:18 08-04-2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 8 Kwiecień 2010 Share Napisano 8 Kwiecień 2010 Szukaj producentów odbłyśników świateł samochodowych. Takie zabiegi mają sens jedynie w wypadku szlifowanych kryształowych luster.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy.onyx Napisano 29 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2010 właśnie jest to rodzinna pamiątka kryształowe lustro szlifowane, zdobiona rama, ma troszkę lat na karku a robią się wżery na tylnej części, kiedyś gdzieś czytałem w młodym techniku jak domowym sposobem pokrywać szklane naczynia cieniutka warstwą srebra, jak ktoś wie coś więcej na ten temat proszę o jakiś cynk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.