Camiusss Posted April 7, 2010 Author Share Posted April 7, 2010 Witam:)Może ktoś już natknął się na takie coś:Dwa noże z otworkami i pochwa(tutaj zapewne tylko część pochwy)Dziękuję Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camiusss Posted April 7, 2010 Author Share Posted April 7, 2010 zdj.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
smuga_79 Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 Pochwa wyglada jak do bagnetu 1898/05 zwanego lisciem A te noze z otworkami to przydaly by sie wyrazniejsze - mniej zardzewiale fotki ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camiusss Posted April 9, 2010 Author Share Posted April 9, 2010 Witam:)Oj to nie jest bagnet liść:)Nie wiem co to jest noże są z jednej strony płaskie a z drugiej delikatnie półokrągłe.Przed końcami mają otwory.Pozdrawiam.P.s. raczej to ni bagnetu nie przypomina,ale rozmawiałem ze znajomym,że kiedyś chyba były bagnety przyczepiane na śruby...choć zbytnio mi nie pasuje:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martian Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 nie wiem jak nazwać fachowo... bagneto- nożyce???? Cęgi i do walki i do saperki" cięcie drutów???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camiusss Posted April 7, 2010 Author Share Posted April 7, 2010 Witam:)Może ktoś już natknął się na takie coś:Dwa noże z otworkami i pochwa(tutaj zapewne tylko część pochwy)Dziękuję Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo.wpl Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 zapewne chodziło tobie o takie zastosowanie... wątpię żeby w tym co kolega wyżej zamieścił tak było... zwiad itp to chyba cęgów używali, ale coś jak by w tym kierunku... Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Camiusss
Witam:)
Może ktoś już natknął się na takie coś:
Dwa noże z otworkami i pochwa(tutaj zapewne tylko część pochwy)
Dziękuję Pozdrawiam.
6 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.