Camiusss Napisano 7 Kwiecień 2010 Autor Napisano 7 Kwiecień 2010 Witam:)Może ktoś już natknął się na takie coś:Dwa noże z otworkami i pochwa(tutaj zapewne tylko część pochwy)Dziękuję Pozdrawiam.
smuga_79 Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 Pochwa wyglada jak do bagnetu 1898/05 zwanego lisciem A te noze z otworkami to przydaly by sie wyrazniejsze - mniej zardzewiale fotki ;)
Camiusss Napisano 9 Kwiecień 2010 Autor Napisano 9 Kwiecień 2010 Witam:)Oj to nie jest bagnet liść:)Nie wiem co to jest noże są z jednej strony płaskie a z drugiej delikatnie półokrągłe.Przed końcami mają otwory.Pozdrawiam.P.s. raczej to ni bagnetu nie przypomina,ale rozmawiałem ze znajomym,że kiedyś chyba były bagnety przyczepiane na śruby...choć zbytnio mi nie pasuje:)
Martian Napisano 7 Kwiecień 2010 Napisano 7 Kwiecień 2010 nie wiem jak nazwać fachowo... bagneto- nożyce???? Cęgi i do walki i do saperki" cięcie drutów????
Camiusss Napisano 7 Kwiecień 2010 Autor Napisano 7 Kwiecień 2010 Witam:)Może ktoś już natknął się na takie coś:Dwa noże z otworkami i pochwa(tutaj zapewne tylko część pochwy)Dziękuję Pozdrawiam.
Pablo.wpl Napisano 7 Kwiecień 2010 Napisano 7 Kwiecień 2010 zapewne chodziło tobie o takie zastosowanie... wątpię żeby w tym co kolega wyżej zamieścił tak było... zwiad itp to chyba cęgów używali, ale coś jak by w tym kierunku... Pozdro
Pytanie
Camiusss
Witam:)
Może ktoś już natknął się na takie coś:
Dwa noże z otworkami i pochwa(tutaj zapewne tylko część pochwy)
Dziękuję Pozdrawiam.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.