Rumburak Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Ciekaw jestem czy wiecie o takiej możliwości, którą daje raz lub dwa razy w roku Muzeum w Bovington? Można pohulać sobie po poligonie wybranym czołgiem. Cena wysoka, czas oczekiwania długi, ale... kuszące nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi_FWP Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Nie, bo żeby mieć z tego frajdę trzeba mieć wprawę, a każdy pojazdy działa jednak według trochę odmiennych zasad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek1962 Napisano 10 Kwiecień 2010 Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Czy można tygrysem ?chyba nie,Ja przynajmniej nie spotkałem się z taką możliwością.Panterą tak, jest to tutaj czołg popularny jest ich nie mało chociaż większość z nich to produkcja powojenna.Na potrzeby Brytyjskie zmontowano kilkadziesiąt Panter i Jagdpanther chodziło o zapoznanie się z organizacją produkcji wojennej.Sherman to taki T-34 nie ma najmniejszego problemu.Tygrys w tej chwili czeka na remont systemu napędowego jego koszt remontu to 40 tyś funtów.W tej chwili trwa akcja zbierania pieniędzy.Może by i unas ktoś spróbował?I uruchomić następny pojazd zabytkowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.