Kobieras39 Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 fajne fanty;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack18 Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 licząc się iż mogę otrzymać kolorewe karteczki, (ale liczę że kalekę potraktuje admin ulgowo) prosze o wszelkie sugestie identyfikacji, dyskusję, a nawet propozycję jak uratować te szmaty sukienne. pozdrawiam. ps, fotka ze spacerów będzie później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack18 Napisano 7 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2010 a to się trafiło na spacerku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack18 Napisano 7 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2010 a to się trafiło w szpargałach rodzinnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack18 Napisano 7 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2010 ta dolna to od opaski a górna wypadła z któregś z mudndurów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack18 Napisano 7 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2010 tak się prezętuje drelich po upraniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack18 Napisano 7 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2010 cd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack18 Napisano 7 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2010 kieszeń bez miecha" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack18 Napisano 7 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2010 cd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack18 Napisano 7 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2010 rękaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack18 Napisano 7 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2010 tył, niestety z dziurą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack18 Napisano 7 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2010 hak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack18 Napisano 7 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2010 hak cd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack18 Napisano 7 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2010 haftka z pod szyji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack18 Napisano 7 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2010 sygnowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack18 Napisano 7 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2010 cd.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stizek Napisano 7 Kwiecień 2010 Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Witam...Nie zły zbiór kolego...To wszystko od rodziny ze świąt?...szkoda ze nie lepsze stany..pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antony89 Napisano 7 Kwiecień 2010 Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Trochę moli w szafie było ale nie jest źle,marynarka raczej NSDP jest,ciekawi mnie ta butelka szklana kiedyś podobną znalazłem ale zostawiłem w lesie.Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 7 Kwiecień 2010 Share Napisano 7 Kwiecień 2010 ja tez mam taka buteleczke w domu,ale nie wiem od czego ona jest, tez znaleziona na pomorzu. pisze na niej SCHUTZ MARKE ESG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barnaba Napisano 7 Kwiecień 2010 Share Napisano 7 Kwiecień 2010 butelka jest od esencji octowej.pzdrBar_Naba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 7 Kwiecień 2010 Share Napisano 7 Kwiecień 2010 SCHUTZ MARKE - marka/nazwa zastrzeżona" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 7 Kwiecień 2010 Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Panowie! Nie ma co wybrzydzać, za)%#&$!e trafienie :] Nie jednemu by poleciało po skarpecie :]PozdrO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plyn Napisano 8 Kwiecień 2010 Share Napisano 8 Kwiecień 2010 Sprawdz maila jack18!Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack18 Napisano 8 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2010 plyn sprawdze maila jak odzyskam hasła do skrzynki pocztowej.I prawie wszystko jasne z szarym drelichem, wystarczyło nazwę z guziów wklepać w google - deutsches rotes kreuz:)-pomocnicza formacja wehramachtu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plyn Napisano 8 Kwiecień 2010 Share Napisano 8 Kwiecień 2010 W takim razie odezwij się z jakiegokolwiek maila do mnie nails7@o2.pl . Tu północ Polski z tej strony drogi Jacku. Może mnie jeszcze pamiętasz? J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.