srg.steiner Napisano 9 Czerwiec 2010 Autor Napisano 9 Czerwiec 2010 z lewej pół pensa,reszta jak widać.guz pozłacany ale uszkodzony
srg.steiner Napisano 9 Czerwiec 2010 Autor Napisano 9 Czerwiec 2010 ładna mała korona,wygląda jak (guzik?)
srg.steiner Napisano 9 Czerwiec 2010 Autor Napisano 9 Czerwiec 2010 i to by było na tyle z ciekawszych rzeczy,nie kopię wszystkiego tylko co ciekawsze sygnały,z resztą,nocą nie chce mi się ryć pół metrowych dołów:),a i trochę czas ogranicza... ale i tak jest ciekawie.część jest nie oczyszczona jeszcze,monetek nie ruszam,bo sobie dwie zniszczyłem i teraz pluję sobie w brodę,ech...
KaRaDo Napisano 9 Czerwiec 2010 Napisano 9 Czerwiec 2010 Witam,Fajne fanty, sporo monetek. No i ten guziczek niczego sobie :) Napisałeś wcześniej, że chodziłeś z ace 250. Z czym teraz śmigasz? A i jeszcze jedno pytanko, to pierwsze zdjęcie bagnetu na kierownicy autobusu robiłeś? Jesteś kierowcą autobusu? Tak się troche zdziwiłem jak zobaczyłem napis na kierownicy ;)Pozdro
srg.steiner Napisano 9 Czerwiec 2010 Autor Napisano 9 Czerwiec 2010 wszystko z ace250,co do autobusu to tak!mam jeszcze trochę fantów ale nie robiłem zdj. może po oczyszczeniu.mnie najbardziej cieszy asz" guziczek,tym bardziej że jest cały,no i ten grossus.a na drobnicę ace jest nie możliwy!sam się przekonałem jakie drobinki potrafi wyłapać!skubany!!
Walwuch Napisano 10 Czerwiec 2010 Napisano 10 Czerwiec 2010 I ja również miałem okazję wykopać taką samą koronę", jaka widnieje na Twoim zdjęciu. Zdołałem ustalić, że to jakiś element perfumu :)Mógłbym prosić o podanie napisów z tej korony? Na mojej widnieje Hamburg..."i dalej nieczytelne...
srg.steiner Napisano 10 Czerwiec 2010 Autor Napisano 10 Czerwiec 2010 na mojej jest:fornarina" i jeszcze jakiś mały,ale b.nie czytelny,może jak ją wyczyszczę to się uda odczytać.ale sama korona jest dość ładna... i to ręczna robota.
srg.steiner Napisano 29 Sierpień 2011 Autor Napisano 29 Sierpień 2011 aaa,to różnie,gł.okolice wa-wy,choć ostatnio, w ramach krótkiego urlopu ,okol Włodawy,ale krótko bo komary gryzły jak wściekłe!
szczurek_1979 Napisano 31 Sierpień 2011 Napisano 31 Sierpień 2011 ja tam jadę w piątek nad Białe :) salamandrę wezmę w bagażnik :) plaże pewno przetrzepane ale okolice chyba ciekawe :) co proponujecie?pozdroszczurek
srg.steiner Napisano 31 Sierpień 2011 Autor Napisano 31 Sierpień 2011 Środek na komary!!... przede wszystkim :)))
srg.steiner Napisano 2 Październik 2011 Autor Napisano 2 Październik 2011 niedzielny poranny mix.3h chodzenia" połebkach"...
srg.steiner Napisano 2 Październik 2011 Autor Napisano 2 Październik 2011 wśród monetek trafiło się takie 10gr.-stan fatalny
srg.steiner Napisano 2 Październik 2011 Autor Napisano 2 Październik 2011 no i taka też, carska,ale jaka???
srg.steiner Napisano 12 Grudzień 2011 Autor Napisano 12 Grudzień 2011 końcówka sezonu 2011,w tym 0.5 kop. M II-posrebrzane?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.