srg.steiner Napisano 9 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2010 st.aug.poniat. 177(8)? grosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 9 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2010 z lewej pół pensa,reszta jak widać.guz pozłacany ale uszkodzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 9 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2010 jeszcze wiosenny wypad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 9 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2010 ładna mała korona,wygląda jak (guzik?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 9 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2010 i to by było na tyle z ciekawszych rzeczy,nie kopię wszystkiego tylko co ciekawsze sygnały,z resztą,nocą nie chce mi się ryć pół metrowych dołów:),a i trochę czas ogranicza... ale i tak jest ciekawie.część jest nie oczyszczona jeszcze,monetek nie ruszam,bo sobie dwie zniszczyłem i teraz pluję sobie w brodę,ech... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaRaDo Napisano 9 Czerwiec 2010 Share Napisano 9 Czerwiec 2010 Witam,Fajne fanty, sporo monetek. No i ten guziczek niczego sobie :) Napisałeś wcześniej, że chodziłeś z ace 250. Z czym teraz śmigasz? A i jeszcze jedno pytanko, to pierwsze zdjęcie bagnetu na kierownicy autobusu robiłeś? Jesteś kierowcą autobusu? Tak się troche zdziwiłem jak zobaczyłem napis na kierownicy ;)Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 9 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2010 wszystko z ace250,co do autobusu to tak!mam jeszcze trochę fantów ale nie robiłem zdj. może po oczyszczeniu.mnie najbardziej cieszy asz" guziczek,tym bardziej że jest cały,no i ten grossus.a na drobnicę ace jest nie możliwy!sam się przekonałem jakie drobinki potrafi wyłapać!skubany!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 9 Czerwiec 2010 Share Napisano 9 Czerwiec 2010 Super fanciorki gratuluje...POZD!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Walwuch Napisano 10 Czerwiec 2010 Share Napisano 10 Czerwiec 2010 I ja również miałem okazję wykopać taką samą koronę", jaka widnieje na Twoim zdjęciu. Zdołałem ustalić, że to jakiś element perfumu :)Mógłbym prosić o podanie napisów z tej korony? Na mojej widnieje Hamburg..."i dalej nieczytelne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 10 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2010 na mojej jest:fornarina" i jeszcze jakiś mały,ale b.nie czytelny,może jak ją wyczyszczę to się uda odczytać.ale sama korona jest dość ładna... i to ręczna robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 22 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2011 najnowszy fant:) str.a" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 22 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2011 str.BE" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 22 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2011 ce" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 22 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2011 de",i gdyby nie te wżery... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 26 Sierpień 2011 Share Napisano 26 Sierpień 2011 A w jakim rejonie chodzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 29 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2011 aaa,to różnie,gł.okolice wa-wy,choć ostatnio, w ramach krótkiego urlopu ,okol Włodawy,ale krótko bo komary gryzły jak wściekłe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamtrzc Napisano 29 Sierpień 2011 Share Napisano 29 Sierpień 2011 A okolice Włodawy to pewnie Okuninka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 30 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2011 a jak!:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 31 Sierpień 2011 Share Napisano 31 Sierpień 2011 ja tam jadę w piątek nad Białe :) salamandrę wezmę w bagażnik :) plaże pewno przetrzepane ale okolice chyba ciekawe :) co proponujecie?pozdroszczurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 31 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2011 Środek na komary!!... przede wszystkim :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 2 Październik 2011 Autor Share Napisano 2 Październik 2011 niedzielny poranny mix.3h chodzenia" połebkach"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 2 Październik 2011 Autor Share Napisano 2 Październik 2011 szable w dłoń!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 2 Październik 2011 Autor Share Napisano 2 Październik 2011 wśród monetek trafiło się takie 10gr.-stan fatalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 2 Październik 2011 Autor Share Napisano 2 Październik 2011 no i taka też, carska,ale jaka??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 12 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2011 końcówka sezonu 2011,w tym 0.5 kop. M II-posrebrzane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.