rum Napisano 5 Kwiecień 2010 Autor Napisano 5 Kwiecień 2010 Witam,Dziś wyszło takie coś tzn: mały, koloru srebrnego - czołg. Dodam, że w okolicy liczne ziemianki w których stacjonowały wojska niemieckie. Zastanawia mnie co to za wpineczka. Spotkaliście się już z taką? Dodam, że okolice Gdyni
rum Napisano 5 Kwiecień 2010 Autor Napisano 5 Kwiecień 2010 Witam,Dziś wyszło takie coś tzn: mały, koloru srebrnego - czołg. Dodam, że w okolicy liczne ziemianki w których stacjonowały wojska niemieckie. Zastanawia mnie co to za wpineczka. Spotkaliście się już z taką? Dodam, że okolice Gdyni
8total4 Napisano 5 Kwiecień 2010 Napisano 5 Kwiecień 2010 sowiecki emblemat z pagonu pancerniaka.pozdro.
szajka Napisano 5 Kwiecień 2010 Napisano 5 Kwiecień 2010 juz sie chcialo niszczyciela czolgow a tu total poprawnie do parteru :) ruska pagonowka
snajper-s1 Napisano 6 Kwiecień 2010 Napisano 6 Kwiecień 2010 A to nie jest czasami na ruskie piatlice wz.35?
Pytanie
rum
Witam,
Dziś wyszło takie coś tzn: mały, koloru srebrnego - czołg. Dodam, że w okolicy liczne ziemianki w których stacjonowały wojska niemieckie. Zastanawia mnie co to za wpineczka. Spotkaliście się już z taką? Dodam, że okolice Gdyni
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.