Skocz do zawartości

Rutus PROxima- W jakiej torbie transportować sprzęt ?

karabin133

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Cześć !!!

Mam problem ponieważ nie wiem jaki pokrowiec kupić. Wiem , że jest ich bardzo dużo ale chciałbym taki , w którym rutus zmieśći się idealnie i nie będzie zbyt duży.

Czekam na wasze propozycje.

Pozdro

Karabin133
Napisano

był gdzieś temat torab na wykrywkę w dziale SPRZĘT POSZUKIWAWCZY
co do mnie:metoda ruskiego sołdata czyli plecakoworek
ale mam hs-a.
worek z doszytymi szelkami od kostki,
spokojnie mieści się hs,cewka37 i złożona saperka
szerokość ok45cm,wysokość 70cm
i jeszcze miejsce na fanty się znajdzie i bluze:)

Napisano
Głownie woże w samochodzie wiec mi nie potrzebny ale jak jade np rowerem w las albo musze sie kawałek przespacerowac to wkładam w taki plecak razem z woda i kanapkami. Na gługosc wchodzi jak trzeba
http://armyworld.pl/data/gfx/pictures/medium/8/3/38_2.jpg
Napisano
Oczywiscie rozłzony na 3 czesci proxima jest dosyć duza po rozłozeniu, zajmuje sporo miesca puszka jest duza wyswietlacz tez do tego nierozbieralny , rurki dosyc gługie wiec plecak musi byc spory.
Napisano
Temat raczej powinien się znaleźć w dziale Sprzęt Poszukiwaczy. Ja osobiście do Hs mam plecak WP, tzn wór, mieści się wykrywka, saperka, bluza, i jest jeszcze sporo miejsca na fanty.
<pozdro
Napisano
Głebokossc dobre 75-80 cm szerokosc 45-50cm, wielkosc sporego turystycznego plecaka bardzo wygodny wejdzie wykryka i np dłuzsze fanty ;) duzo kieszeni
http://www.wmasg.pl/artykuly/ekwipunek/10/oporzadzenie_i_wyposazenie_zolnierza_bundeswehry/139/
na allegro dałem 75 zł za plecak w stanie bdb.
Napisano
ja od 2 lat chodze bez torby jakiejkolwiek na proxime i nie widze potrzeby skladania a tymbardziej chowania sprzetu ;d nawet na kilkudniowym wypadzie, fanty,picie,prowiant w plecaku a sprzet w rece ale to juz moj nawyk, nie mniej jednak polecam nie plecak a wór Wp. :)
Napisano
Witam.
Również bym wolał nie składać wykrywacza, ale nie jest to możliwe. Często korzystam z uroków komunikacji publicznej i lepiej nie kłuć" w oczy rozłożonym sprzętem.
W zupełności wystarczy plecak turystyczny o pojemności około 60 litrów. Zmieści się w nim wykrywacz, saperka i prowiant. Ja dodatkowo wrzucam zawsze kawałek jakiejś bluzy itp., aby części wykrywacza nie latały po plecaku i nie ocierały się wzajemnie.
Pozdro.
  • 2 weeks later...
Napisano
siemka na allezlo jest spory wybor pokrowcow jednokomorowych na wedki pasuje idealnie oczywiscie musisz kupic pod wymiar wykrywki zeby wkladac bez problemu bo ciagle skladanie i rozkladanie sprzetu jest troche dokuczliwe przynajmniej dla mnie pozdro
  • 1 month later...
Napisano
Dzięki wszystkim za pomoc i odpowiedzi. Znalazłem plecak i jestem z niego zadowolony. Mam nadzieję, że będzie mi długo służył. ;D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie