Skocz do zawartości

pierwszy wykrywacz.

danielka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszystkich. Mam 17 lat i dopiero chce zacząć swoja przygodę z szukaniem skarbów". Zastanawiam się nad kupnem wykrywacza do 1000zł, głownie chodzi mi o monety figurki itp ale dobrze by było gdyby wykrywacz radził sobie również z militarką, głownie chce szukać pozostałości po naszych zachodnich sąsiadach":).Zastanawiam się nad ace 250. Co o tym myślicie?? bardzo proszę o pinie ekspertów
Napisano
Witaj.
Jeżeli ma to być pierwsza piszczałka to z czystym sumieniem można polecić ACE banalnie prosty w obsłudze całkiem skuteczny wiem o tym z własnego doświadczenia.
Poszukaj jeszcze w wyszukiwarce na forum było dużo tematów dotyczących pierwszego wykrywacza.
Napisano
Chodzi mi o to żeby sprzęt był do 1000zł i nie był zabawką co mi proponujecie?? nie musi wcale tak byc ze moim pierwszym wykrywaczem będziee prymitywny prosty i przeciętny:P
Napisano
Ace to dobry sprzęt, możesz też se kupić coś z firmy Fisher (np.f2)lub Teknetics (np.alpha albo delta). Rutusy są dość ciężkie. A sądzę po nicku ze jesteś dziewczyną. ;) Jeśli nie to przepraszam za takie stwierdzenie.
  • 3 weeks later...
Napisano
Nie kupuj nic na początek kupuj coś, co jest najlepsze w tej cenie, jaką możesz wydać na wykrywką, bo przy każdej zmianie uczysz się na nowo. Chodzę z wykrywką już parę ładnych lat i miałem ich kilka zmieniłem półtora roku temu na nowy model i co nawet go w połowie jeszcze wykorzystuje i nic mi nie dało kilkanaście lat łażenia. Kanarka nie polecam wolałbym solarisa nawet, rutusa ultra.A solaris nie jest taki trudny, jeżeli chodzi ci o kolor wklepiesz sobie parametry z netu na dynamik dostroisz do gruntu i łazisz a po jakimś czasie możesz sobie kombinować z mixem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie