Skocz do zawartości
  • 0

Element, pokrywa zegara

Skok

Pytanie

Napisano

Witam. Proszę o identyfikacje pokrywy z fotki. Chodzi mi o producenta, wydatowanie i informację czy to coś w miarę sensownego czy może warte masa x wartość kruszcu. Tutaj ukłon w kierunku kolegi Vorax. Nie będę ukrywał, że chodzi mi głównie o jego opinię.

Pozdr

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dzięki za sygnatury. To będzie ta firma. Też na myśl przychodzi mi zegar kominkowy. Zobaczymy co powie Vorax. Przydało by się foto takiego zegara w całości. Myślisz, że to coś ciekawego czy raczej kruszec?
Napisano
Dla mnie to nic fajnego, zresztą mam lepszy fant z tego miejsca. Dodałem w aszych ptaszkach" :-)

Pokrywkę pewnie za coś wymienię w końcu.

Jeszcze raz dzięki za odzew. Jak coś byś jeszcze znalazł to chętnie się czegoś nowego dowiem.

Pozdr
Napisano

Witam. Proszę o identyfikacje pokrywy z fotki. Chodzi mi o producenta, wydatowanie i informację czy to coś w miarę sensownego czy może warte masa x wartość kruszcu. Tutaj ukłon w kierunku kolegi Vorax. Nie będę ukrywał, że chodzi mi głównie o jego opinię.

Pozdr

Napisano

Sam jestem ciekaw opinii Voraxa, interesuje mnie rodzaj zegarka... coś jakby... kominkowy?

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 23:29 29-03-2010

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie