wolf13 Napisano 29 Marzec 2010 Autor Share Napisano 29 Marzec 2010 mosin 91/30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf13 Napisano 29 Marzec 2010 Autor Share Napisano 29 Marzec 2010 chyba Stalingrad??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf13 Napisano 29 Marzec 2010 Autor Share Napisano 29 Marzec 2010 hmm kobiety w straży pożarnejno widać że noszą hełmiki m34 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 29 Marzec 2010 Share Napisano 29 Marzec 2010 witaj!ja swoją wkleję jutro, a informacyjnie podam tobie że podobny portret jak ten o który wcześniej pytałem robiłem około 3,5h i jestem na 2/3 etapie prac :) kolorowania i jeszcze jakieś trochę minut wyjdzie na ogólną poprawę zdjęcia, a i tak pewnie nie będę zadowolony!pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf13 Napisano 29 Marzec 2010 Autor Share Napisano 29 Marzec 2010 a to druga fotka z berlina ale trochę ją poprawie.pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf13 Napisano 29 Marzec 2010 Autor Share Napisano 29 Marzec 2010 no nawet mi wyszło prawda!!!pozdro!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 30 Marzec 2010 Share Napisano 30 Marzec 2010 To mój obiecany obraz niestety nie mam czasu dłużej się z nim bawić, całość zajęła 4,5h** zdjęcie to nie ma w zamiarze propagowania w żaden sposób idei faszystowskiej, ma pokazać tylko umiejętności i możliwości wykorzystania programu graficznego wykorzystanego w tym przypadku do nanoszenia kolorów na czarno białe fotografiepozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf13 Napisano 30 Marzec 2010 Autor Share Napisano 30 Marzec 2010 no nawet nawet mundur ci dobrze wyszedł ale nad resztą musisz trochę popracować...pozdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 30 Marzec 2010 Share Napisano 30 Marzec 2010 zerkam i tylko jeden Polak :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 30 Marzec 2010 Share Napisano 30 Marzec 2010 wolf13 możesz doprecyzować o jaką resztę ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf13 Napisano 30 Marzec 2010 Autor Share Napisano 30 Marzec 2010 tak jakoś wyszło woytas że jeden polakgniewkos o włosy itp...pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 30 Marzec 2010 Share Napisano 30 Marzec 2010 no tak jak pisałem, w końcówkę nie włożyłem już tyle pracy ile należało aby wszystko wyglądało idealnie, myślę, że w 6h zamknie się wtedy taka fotka, no ale zależy kto jak uważa czy liczy się ilość czy jakość:)Weźmy auta Opel Calibra i Ferrari F50 to sportowy samochód i to a różnica... no cóż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf13 Napisano 30 Marzec 2010 Autor Share Napisano 30 Marzec 2010 i tu jeszcze piękna fotka z powstania warszawskiegopozdro!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf13 Napisano 30 Marzec 2010 Autor Share Napisano 30 Marzec 2010 a to jak wcześniej wspominałem że jeszcze wrzucę jakąś fotkę że Stalinem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf13 Napisano 31 Marzec 2010 Autor Share Napisano 31 Marzec 2010 he he .pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 31 Marzec 2010 Share Napisano 31 Marzec 2010 wolf13 szczere gratulacje i podziwiam sztukę koloryzacji starych fotografii,poświęcony czas i Twój zapał:)odwiedzam Twój wątek i oglądam nowości:)Myślałeś czemu by nie spróbować ze zdjęciami września,powstania w wiekszym zakresie?zerkam i tylko jeden Polak :("Myślę że przyjemniej by się oglądało więcej takich fotek jak 2010-03-31 01:39:34Człowiek głębiej by je przyjął:)Jeszcze raz podziwiam i gratsy z mojej strony:)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf13 Napisano 31 Marzec 2010 Autor Share Napisano 31 Marzec 2010 hmm no dzięki hebda za pochwalenie moich obrazów teraz jak tu widać dodałem polaka a właściwie to 5 polaków.pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 31 Marzec 2010 Share Napisano 31 Marzec 2010 ja mam jakoś słabość do rosjanek;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf13 Napisano 1 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2010 no muszę więcej polaków koloryzować!!!pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf13 Napisano 1 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2010 wiem że lepiej jest wrzucać foty polaków ale to już resztki tych zagranicznych fot...pozdro!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf13 Napisano 1 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2010 rozbity tiger!!!pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf13 Napisano 1 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2010 to mi się już bardziej podoba a wam???pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf13 Napisano 1 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2010 he he ręce zapomniałem po koloryzować w fotce 2010-04-01 02:57:56 ale tu już są pokolorowane.pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 1 Kwiecień 2010 Share Napisano 1 Kwiecień 2010 coraz ładniejsze:) i błyskawica na pierwszym planie,pamiętałem nazwisko AKowca który ją trzyma ale wyleciało mi z głowy:)Co tam Rosjanki..wolf13 znajdź sanitariuszkęMałgorzatę" i zrób na kolor to chłopakom szczęki powypadają:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf13 Napisano 1 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2010 ooo hebda znasz się na broni błyskawica myślałem że mało ludzi o takiej broni wie ale jak widać trochę ludzie wiedzą.ale teraz idę szukać sanitariuszkę Małgorzatę.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.