Skocz do zawartości

moje fotografie w kolorze

wolf13

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 216
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
witaj!
ja swoją wkleję jutro, a informacyjnie podam tobie że podobny portret jak ten o który wcześniej pytałem robiłem około 3,5h i jestem na 2/3 etapie prac :) kolorowania i jeszcze jakieś trochę minut wyjdzie na ogólną poprawę zdjęcia, a i tak pewnie nie będę zadowolony!

pozdro!

To mój obiecany obraz niestety nie mam czasu dłużej się z nim bawić, całość zajęła 4,5h*

* zdjęcie to nie ma w zamiarze propagowania w żaden sposób idei faszystowskiej, ma pokazać tylko umiejętności i możliwości wykorzystania programu graficznego wykorzystanego w tym przypadku do nanoszenia kolorów na czarno białe fotografie

pozdro!

no tak jak pisałem, w końcówkę nie włożyłem już tyle pracy ile należało aby wszystko wyglądało idealnie, myślę, że w 6h zamknie się wtedy taka fotka, no ale zależy kto jak uważa czy liczy się ilość czy jakość:)

Weźmy auta Opel Calibra i Ferrari F50 to sportowy samochód i to a różnica... no cóż...

wolf13 szczere gratulacje i podziwiam sztukę koloryzacji starych fotografii,poświęcony czas i Twój zapał:)
odwiedzam Twój wątek i oglądam nowości:)

Myślałeś czemu by nie spróbować ze zdjęciami września,powstania w wiekszym zakresie?

zerkam i tylko jeden Polak :("
Myślę że przyjemniej by się oglądało więcej takich fotek jak
2010-03-31 01:39:34
Człowiek głębiej by je przyjął:)
Jeszcze raz podziwiam i gratsy z mojej strony:)
pozdro

coraz ładniejsze:) i błyskawica na pierwszym planie,pamiętałem nazwisko AKowca który ją trzyma ale wyleciało mi z głowy:)
Co tam Rosjanki..wolf13 znajdź sanitariuszkęMałgorzatę" i zrób na kolor to chłopakom szczęki powypadają:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie