Skocz do zawartości

moje fotografie w kolorze

wolf13

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 216
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
witaj!

najbardziej podoba mi się czwarta fotka,
na pierwszej towarzysz Adolfa ma płaskie medale jak sam za pewne widzisz spłaszczyłeś obraz przez co wygląda to nienaturalnie, jak używasz PS to pobaw się kryciem i wypełnieniem warstw oraz światłem na warstwach (tam gdzie się wybiera rodzaje ostre światło, miękkie itd), a po za tym brakuje mi u ciebie jakiejś konsekwencji ostatnia fotka lewa strona panowie w drzwiach jeden jest pokolorowany, a dwóch nie albo wcale nie ruszaj detali koloruj pierwszy plan, albo rób całość.
Kolejna sprawa, głowy ciągniesz po całości" przez co włosy, skóra, oczy mają ten sam kolor. Pobaw się z tym dokładniej bo na tle pokolorowanej fajnie fotki wygląda to nie bardzo.

Ogólnie pomysł fajny, ja wolę rekonstrukcje starych fotografii.

No i pracuj, pracuj a efekty zamieszczaj tutaj:)

pozdro!
Napisano
pisząc ostatnia fotka" miałem na myśli tą z czołgiem, bo dwie kolejne mi się nie wyświetliły dopiero po odświeżeniu wątku (czyżby jakieś problemy z forum???)

pozdro!
Napisano
ja nie koloryzuje, jak wcześniej piałem bardziej dokonuje renowacji, czyli usuwam wszelkie rysy, pęknięcia, brudy plamy itd.

ale spróbuję sobie jedno zrobić zobaczę co wyjdzie...

pozdro!
Napisano
Gniewkos a ty jakiego programu używasz do usuwania ryz itp...
bo morze też bym spróbował jaką rysę usunąć...
pozdro...
Napisano
2010-03-29 16:55:44 tą fotkę ok 25min-30min
ale ja umiem zrobić fotkę nawet w 10min
to zależy bo teraz w opcjach dodaje nasycenie,jasność,światło itp...
możesz napisać do mnie na gg21311766...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie