Hunter 85 Napisano 27 Marzec 2010 Autor Napisano 27 Marzec 2010 Witam serdecznie, czy ktoś może orientuje się co to jest,wysokośc - 6,5cm, średnica otworu większego 2,5cm, otworu mniejszego ok 1cm. Wytłoczony motyw roślinny - kwiatów.Dziękuję za ewentualną pomocHunter
Hunter 85 Napisano 27 Marzec 2010 Autor Napisano 27 Marzec 2010 składanie zawijane, tak jakby z jakiegoś okucia?
Chajbar Napisano 27 Marzec 2010 Napisano 27 Marzec 2010 Wygląda na wabik na sarny, ściślej mówiąc- na kozły. Pierdziało" się w tę trąbkę, imitując głos sarny, a koziołek podłaził pod lufę.
Hunter 85 Napisano 27 Marzec 2010 Autor Napisano 27 Marzec 2010 miałem takie przypuszczenia , ale że nigdy nie miałem takiego wabika w ręku to nie miałem pewności, a po drugie sposób w jaki jest łączony to już całkowicie mnie od tego odwodził. Bardzo dziękuję i pozdrawiam :)
Hunter 85 Napisano 27 Marzec 2010 Autor Napisano 27 Marzec 2010 najpewniejsze jest to że fant może miec coś wspólnego z myślistwem i polowaniami. Teren na którym został znaleziony już od setek lat był miejscem polowań na zwierzynę (posiadłośc starego klanu szkockiego).
Pytanie
Hunter 85
Witam serdecznie, czy ktoś może orientuje się co to jest,
wysokośc - 6,5cm, średnica otworu większego 2,5cm, otworu mniejszego ok 1cm. Wytłoczony motyw roślinny - kwiatów.
Dziękuję za ewentualną pomoc
Hunter
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.