ramzes0 Napisano 13 Maj 2010 Napisano 13 Maj 2010 wątpie żebyś łapał to na ten sprzęt a jeśli już to musisz miec piękne płytkie miejsówki tylko pogratulować
Laszy Napisano 13 Maj 2010 Napisano 13 Maj 2010 Hipolicie - chylę czoła. Jesteś chłopie cholernie uparty. Jeżeli to co prezentujesz to 10% wszystkiego co wykopujesz to musiałeś już nie jedną łopatkę połamać.
hipolit-O4 Napisano 14 Maj 2010 Autor Napisano 14 Maj 2010 Połamałem dotychczas dwie łopaty.Wykrywka to urozmaicenie długich spacerów.Kopię wszystko co daje sygnał.Najczęściej puszki,kapsle,folia aluminiowa,przerdzewiałe garnki i wiadra,a na polach lemiesze i bolce od zaczepów przyczep.Garnki,wiadra i lemiesze to czasem głęboko mus kopać.Mam zamiar jeden z ugorów porośniętych mchem przespacerować raz przy razie tam i z powrotem.Ciekaw jestem co takie systematyczne szukanie przyniesie?
polan77 Napisano 18 Maj 2010 Napisano 18 Maj 2010 NO no hipolit ładne fanciorki, a zwłaszcza ta branzoleta z moniaczków gdzie je trafiłeś pola czy las ...DAŻ DÓŁ!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.