Chajbar Napisano 20 Marzec 2010 Autor Napisano 20 Marzec 2010 Ryc.1 Ta pierwsza z dołu tak jakby mauser kurz, ale wydaje mi się że kaliber mniejszy, długość 49mm. Ta w środku długość 40,5 mm, ale może być obcięta, kalibru nie da się zmierzyć. Na górze zwykły mauser dla proporcji.
vis1939 Napisano 21 Marzec 2010 Napisano 21 Marzec 2010 Ostatnia jest od ak47,ślepaki były STALOWE lakierowane,szyjką zagięta w gwiazdkę" po strzale prostuję się jak w tym przypadku.
Chajbar Napisano 21 Marzec 2010 Autor Napisano 21 Marzec 2010 Ok, przyjmuję że to kałach, choć wydawało mi się że jest tam symbol P (Poltearmatuere und...etc.) i 44, ale jeszcze wyczyszczę spód i lepiej się przyjrzę. Dziękuję Szanownym Kolegom.
Chajbar Napisano 20 Marzec 2010 Autor Napisano 20 Marzec 2010 Ryc.1 Ta pierwsza z dołu tak jakby mauser kurz, ale wydaje mi się że kaliber mniejszy, długość 49mm. Ta w środku długość 40,5 mm, ale może być obcięta, kalibru nie da się zmierzyć. Na górze zwykły mauser dla proporcji.
Pytanie
Chajbar
Ryc.1 Ta pierwsza z dołu tak jakby mauser kurz, ale wydaje mi się że kaliber mniejszy, długość 49mm. Ta w środku długość 40,5 mm, ale może być obcięta, kalibru nie da się zmierzyć. Na górze zwykły mauser dla proporcji.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.