SHARKYGSM Napisano 18 Marzec 2010 Autor Napisano 18 Marzec 2010 z czego ?? wiecej wyszlo celownikow i optyki w jednym miejscu - m.in. to - pytanie od czego lub co to ??pozdrawiamJacek
jarekdavid Napisano 18 Marzec 2010 Napisano 18 Marzec 2010 ciekawy fant , skąd to masz jesli mozna wiedzieć?:)
czarek100 Napisano 18 Marzec 2010 Napisano 18 Marzec 2010 jest to przyrząd celowniczy . jest widoczne na zdjęciach skala ustawienia nachylenia lufy i skala odległości do celu.od jakiego działa jest to ja nie wiem.
SHARKYGSM Napisano 18 Marzec 2010 Autor Napisano 18 Marzec 2010 slodka tajemnica (jeszcze sie z tego wroka chyba wszystko nie wysypalo):) ale najbardziej inetersuje mnie od jakiej to armaty ... w literaturze znalezc nie moge ... moze zaraz kilka innych jeszcze rzeczy z tego samego miejsca wrzuce do ID.MOZE JEDNAK ktos ma wiedze i wie co to i z czego ?? z jakiej armaty ?? moze z pojazdu ??
lanca Napisano 18 Marzec 2010 Napisano 18 Marzec 2010 Pewności nie mam ale to może być od armaty przeciwlotniczej...nasz Bofors wz.36?
SHARKYGSM Napisano 18 Marzec 2010 Autor Napisano 18 Marzec 2010 hmm ... moze - zaraz wstawie nastepna rzecz do id
bjar_1 Napisano 18 Marzec 2010 Napisano 18 Marzec 2010 Piękne polskie graty! Pokazuj na bieżąco co Ci wychodzi w tamtym miejscu. Gratsy!
Pytanie
SHARKYGSM
z czego ?? wiecej wyszlo celownikow i optyki w jednym miejscu - m.in. to - pytanie od czego lub co to ??
pozdrawiam
Jacek
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.