marecki. Napisano 9 Marzec 2010 Autor Napisano 9 Marzec 2010 witam ! przypadkowo trafilem dzis kilka zdjec T 34 , ktory ponoc stoi sobie we Wrzesnimam kilka pytan czy to egzemplarz z okresu wojny ?do kogo nazlezy ?i czy nie jest na sprzedaz :) ?pozdrawiam
tankista-rajdowiec Napisano 11 Marzec 2010 Napisano 11 Marzec 2010 chyba chodzi o ten czołg pono stoi/stał na skupie złomu, na moje oko to produkcja powojenna ale mogę się mylić foto. Paweł Kupisz
bartekmar Napisano 12 Marzec 2010 Napisano 12 Marzec 2010 Witam!Tydzień temu przejeżdzałem obok i czołg stał.Jakiś rok temu pytałem o ten czołg pracowników skupu złomu na terenie którego ten T-34/85 stoi i powiedzieli mi, że jest to własność Szefa i nie jest na sprzedaż. Dalej nie drążyłem. Obok czołgu stał (i jeszcze stoi) gąsienicowy ciągnik ewakuacyjny (pewnie po straży pożarnej bo w kolorze czerwonym, nie pamiętam dokładnie co to było), a w głębi placu stała jeszcze amfibia PTSM i jakiś mały stary traktor. Firma się nazywa KOSŁOM, adres skupu to Września, ul. Sikorskiego 36, bezpośrednio przy drodze nr 92 (stara dwójka") wylot z miasta w kierunku na Słupcę.
marecki. Napisano 12 Marzec 2010 Autor Napisano 12 Marzec 2010 bardzo dziekuje za informacje !!!!jak na skup zlomu to ladne perelki ktos sobie zgromadzil :)sam bym wiele dal aby ocalic takie pojazdy od huty
tankista-rajdowiec Napisano 12 Marzec 2010 Napisano 12 Marzec 2010 w tle widać to coś tam (nie znam się na rzeczach tego typu) co pewnie pochodzi z straży, numer seryjny więzy (boczny) to 667, ciekawe czy środek mocno wyczyszczony i czy jakiś silnik jest, jak ktoś ma jego inne foty to niech wrzuci
tankista-rajdowiec Napisano 12 Marzec 2010 Napisano 12 Marzec 2010 zapomniałem dodać że foto. Paweł Kupisz
lew_1988 Napisano 14 Wrzesień 2013 Napisano 14 Wrzesień 2013 Czy ktoś wie czy ten czołg tam stoi jeszcze, bo widziałem ogłoszenie ze jest na sprzedaż z ubiegłego roku.
Laszy Napisano 5 Listopad 2013 Napisano 5 Listopad 2013 Teciak żyje, stoi sobie na parkingu przed halą remontową i wygląda jakby ktoś planował resto. Przejeżdżając, rzuciłem okiem - wersja raczej powojenna. Silnik też jest (coś tm widać pod żaluzjami).
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.