marecki. Napisano 9 Marzec 2010 Autor Share Napisano 9 Marzec 2010 witam ! przypadkowo trafilem dzis kilka zdjec T 34 , ktory ponoc stoi sobie we Wrzesnimam kilka pytan czy to egzemplarz z okresu wojny ?do kogo nazlezy ?i czy nie jest na sprzedaz :) ?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista-rajdowiec Napisano 11 Marzec 2010 Share Napisano 11 Marzec 2010 chyba chodzi o ten czołg pono stoi/stał na skupie złomu, na moje oko to produkcja powojenna ale mogę się mylić foto. Paweł Kupisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekmar Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 Witam!Tydzień temu przejeżdzałem obok i czołg stał.Jakiś rok temu pytałem o ten czołg pracowników skupu złomu na terenie którego ten T-34/85 stoi i powiedzieli mi, że jest to własność Szefa i nie jest na sprzedaż. Dalej nie drążyłem. Obok czołgu stał (i jeszcze stoi) gąsienicowy ciągnik ewakuacyjny (pewnie po straży pożarnej bo w kolorze czerwonym, nie pamiętam dokładnie co to było), a w głębi placu stała jeszcze amfibia PTSM i jakiś mały stary traktor. Firma się nazywa KOSŁOM, adres skupu to Września, ul. Sikorskiego 36, bezpośrednio przy drodze nr 92 (stara dwójka") wylot z miasta w kierunku na Słupcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 12 Marzec 2010 Autor Share Napisano 12 Marzec 2010 bardzo dziekuje za informacje !!!!jak na skup zlomu to ladne perelki ktos sobie zgromadzil :)sam bym wiele dal aby ocalic takie pojazdy od huty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista-rajdowiec Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 w tle widać to coś tam (nie znam się na rzeczach tego typu) co pewnie pochodzi z straży, numer seryjny więzy (boczny) to 667, ciekawe czy środek mocno wyczyszczony i czy jakiś silnik jest, jak ktoś ma jego inne foty to niech wrzuci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista-rajdowiec Napisano 12 Marzec 2010 Share Napisano 12 Marzec 2010 zapomniałem dodać że foto. Paweł Kupisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lew_1988 Napisano 14 Wrzesień 2013 Share Napisano 14 Wrzesień 2013 Czy ktoś wie czy ten czołg tam stoi jeszcze, bo widziałem ogłoszenie ze jest na sprzedaż z ubiegłego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laszy Napisano 5 Listopad 2013 Share Napisano 5 Listopad 2013 Teciak żyje, stoi sobie na parkingu przed halą remontową i wygląda jakby ktoś planował resto. Przejeżdżając, rzuciłem okiem - wersja raczej powojenna. Silnik też jest (coś tm widać pod żaluzjami). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.