czarek100 Posted March 6, 2010 Author Share Posted March 6, 2010 Witam ! chcę kupić wykrywacz dm-x20 .czy ktoś już go ma i czy warto go kupić . koszt nie jest duży bo to tylko 229zł . jak ktoś zna lepszy wykrywacz w podobnej cenie proszę pisać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
draven85 Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Nie warto, najtańszy wykrywacz jaki warto to ace 150 na kolor. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szumsk Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Według mnie Kolejne chińskie" badziewie tyle ze chyba przez Polaków produkowane. Raczej lipny sprzęt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cpt.Nemo Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Ja bym go nawet na zabawke dla dziecka nie kupil.Jak ktos tu trafnie spostrzegl najtanszy pierwszy sensowny wykrywacz ktory reprezentuje akceptowalny poziom to ACE 150. Sprawdzony, niezawodny latwy w obsludze i skuteczny. Jednym slowem godny polecenia, ale te chinskie wynalazki to proste wyrzucenie pieniedzy w bloto :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal1514 Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Racja...Posiadam 150 i w pełni go polecam, używanego za 450 zl kupisz a nawet taniej :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarek100 Posted March 6, 2010 Author Share Posted March 6, 2010 A jakiś inny tani a dobry Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal1514 Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 zależy co chcesz szukać jeżeli drobnice to acejeżeli militaria to Smetka ale ponad 600 zl musialbys wydacchyba ze chcesz cos bardzo taniego typu jabel-ale nakopiesz sie nim ze hoho ( brak dyskryminacji ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam793 Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 A tak zwany All-1 miałem i chwalę go sobie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.