krank Posted March 4, 2010 Author Share Posted March 4, 2010 Witam ponownie mam takie dwa medale czy też monety nie znam się problem w tym że na jednym pisze po polsku a na drugim nie..... ps: ile coś takiego jest warte?? byłbym wdzięczny za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
krank Posted March 4, 2010 Author Share Posted March 4, 2010 druga strona Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczurek_1979 Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 śmiało to wszystko mogłeś w jednym temacie zamieścić ;-)a pierwszy z tych medali i ja mam i też chciałbym się dowiedzieć co to takiego... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfus Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 krank3 - proszę cię... przy niewielkim trudzie można samemu poszperać w internecie i mniej więcej określić wartość.Większość uważa nasze Forum, za Forum pasjonatów, kolekcjonerów i zbieraczy a nie giełdę-pozdro- Link to comment Share on other sites More sharing options...
krank Posted March 4, 2010 Author Share Posted March 4, 2010 no ok ale już alledrogo przepatrzyłem i nie mogę znaleźć inaczej bym nie dodawał postu Link to comment Share on other sites More sharing options...
EMPAI Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 krank3Pierwsze z brzegu forum numizmatyczne lub aukcja monet/medali.Często są tam wyszukiwarki.Jak się nie uda--spisanie tekstu z obiektu i mozolnie strona po stronie...do skutku.Lub przez wyszukiwarkę grafiki.Najważniejsze to chęci i trochę samozaparcia.Tym bardziej ,że temat dość prosty a i obiekt nie jest z czasów pierwszych Piastów.:)powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
krank Posted March 4, 2010 Author Share Posted March 4, 2010 heh i nie mogę znaleźć tego medalu poddaje się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.