krank Napisano 4 Marzec 2010 Autor Napisano 4 Marzec 2010 Witam ponownie mam takie dwa medale czy też monety nie znam się problem w tym że na jednym pisze po polsku a na drugim nie..... ps: ile coś takiego jest warte?? byłbym wdzięczny za pomoc
szczurek_1979 Napisano 4 Marzec 2010 Napisano 4 Marzec 2010 śmiało to wszystko mogłeś w jednym temacie zamieścić ;-)a pierwszy z tych medali i ja mam i też chciałbym się dowiedzieć co to takiego...
tyfus Napisano 4 Marzec 2010 Napisano 4 Marzec 2010 krank3 - proszę cię... przy niewielkim trudzie można samemu poszperać w internecie i mniej więcej określić wartość.Większość uważa nasze Forum, za Forum pasjonatów, kolekcjonerów i zbieraczy a nie giełdę-pozdro-
krank Napisano 4 Marzec 2010 Autor Napisano 4 Marzec 2010 no ok ale już alledrogo przepatrzyłem i nie mogę znaleźć inaczej bym nie dodawał postu
EMPAI Napisano 4 Marzec 2010 Napisano 4 Marzec 2010 krank3Pierwsze z brzegu forum numizmatyczne lub aukcja monet/medali.Często są tam wyszukiwarki.Jak się nie uda--spisanie tekstu z obiektu i mozolnie strona po stronie...do skutku.Lub przez wyszukiwarkę grafiki.Najważniejsze to chęci i trochę samozaparcia.Tym bardziej ,że temat dość prosty a i obiekt nie jest z czasów pierwszych Piastów.:)powodzenia
krank Napisano 4 Marzec 2010 Autor Napisano 4 Marzec 2010 heh i nie mogę znaleźć tego medalu poddaje się
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.