gromang Posted March 2, 2010 Author Share Posted March 2, 2010 Witam właśnie dostałem takie cudo od kolegi co to i od czego jest może ktoś wie i ta wiedzą się podzieli . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gromang Posted March 2, 2010 Author Share Posted March 2, 2010 Witam właśnie dostałem takie cudo od kolegi co to i od czego jest może ktoś wie i ta wiedzą się podzieli . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mietek Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Jakie sa bicia/sygnowania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gromang Posted March 2, 2010 Author Share Posted March 2, 2010 УЗMB-MБ N640054 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopijnik2 Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 jakiś pasywny wzmacniacz widzenia...czy ma wejście na baterie"?czy wieczorem obraz jest jaśniejszy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
woytas Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Wzmacniacz swiatla szczatkowego poprawnie chyba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopijnik2 Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 po waszemu tysz piknie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gromang Posted March 2, 2010 Author Share Posted March 2, 2010 Nie ma żadnego wyjścia na kable, z przodu mogło być coś domontowane, ale tego nie ma .Na pierwszy rzut okiem nie widać różnicy na widzialność za dnia a wieczorem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woytas Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 W dzien widac tak jak w nocy?:))))Ruski sprzet :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopijnik2 Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 czy działa jak lornetka? tzn widać, że przybliżaczy w ogóle nic nie widać?czy coś widać a nie przybliża? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gromang Posted March 2, 2010 Author Share Posted March 2, 2010 działa jak lornetka przybliża ma pokrętła regulacyjne na obu okularach , może być coś uszkodzone bo według mnie robi podwójny obraz Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopijnik2 Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 lornetka jedno obiektywowa - z przesuniętym jednym pryzmatemzwiększenie kompaktowości i zmniejszenie masy Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomcat3 Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Czesc zobacz czy nie ma zadnego przycisku.dla mnie wyglada jak noktowizor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
gromang
Witam właśnie dostałem takie cudo od kolegi co to i od czego jest może ktoś wie i ta wiedzą się podzieli .
12 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.