gromang Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Witam właśnie dostałem takie cudo od kolegi co to i od czego jest może ktoś wie i ta wiedzą się podzieli .
gromang Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Witam właśnie dostałem takie cudo od kolegi co to i od czego jest może ktoś wie i ta wiedzą się podzieli .
kopijnik2 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 jakiś pasywny wzmacniacz widzenia...czy ma wejście na baterie"?czy wieczorem obraz jest jaśniejszy?
gromang Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Nie ma żadnego wyjścia na kable, z przodu mogło być coś domontowane, ale tego nie ma .Na pierwszy rzut okiem nie widać różnicy na widzialność za dnia a wieczorem.
kopijnik2 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 czy działa jak lornetka? tzn widać, że przybliżaczy w ogóle nic nie widać?czy coś widać a nie przybliża?
gromang Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 działa jak lornetka przybliża ma pokrętła regulacyjne na obu okularach , może być coś uszkodzone bo według mnie robi podwójny obraz
kopijnik2 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 lornetka jedno obiektywowa - z przesuniętym jednym pryzmatemzwiększenie kompaktowości i zmniejszenie masy
tomcat3 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Czesc zobacz czy nie ma zadnego przycisku.dla mnie wyglada jak noktowizor
Question
gromang
Witam właśnie dostałem takie cudo od kolegi co to i od czego jest może ktoś wie i ta wiedzą się podzieli .
12 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.