gromang Napisano 2 Marzec 2010 Autor Napisano 2 Marzec 2010 Witam właśnie dostałem takie cudo od kolegi co to i od czego jest może ktoś wie i ta wiedzą się podzieli .
gromang Napisano 2 Marzec 2010 Autor Napisano 2 Marzec 2010 Witam właśnie dostałem takie cudo od kolegi co to i od czego jest może ktoś wie i ta wiedzą się podzieli .
kopijnik2 Napisano 2 Marzec 2010 Napisano 2 Marzec 2010 jakiś pasywny wzmacniacz widzenia...czy ma wejście na baterie"?czy wieczorem obraz jest jaśniejszy?
woytas Napisano 2 Marzec 2010 Napisano 2 Marzec 2010 Wzmacniacz swiatla szczatkowego poprawnie chyba?
gromang Napisano 2 Marzec 2010 Autor Napisano 2 Marzec 2010 Nie ma żadnego wyjścia na kable, z przodu mogło być coś domontowane, ale tego nie ma .Na pierwszy rzut okiem nie widać różnicy na widzialność za dnia a wieczorem.
woytas Napisano 2 Marzec 2010 Napisano 2 Marzec 2010 W dzien widac tak jak w nocy?:))))Ruski sprzet :P
kopijnik2 Napisano 2 Marzec 2010 Napisano 2 Marzec 2010 czy działa jak lornetka? tzn widać, że przybliżaczy w ogóle nic nie widać?czy coś widać a nie przybliża?
gromang Napisano 2 Marzec 2010 Autor Napisano 2 Marzec 2010 działa jak lornetka przybliża ma pokrętła regulacyjne na obu okularach , może być coś uszkodzone bo według mnie robi podwójny obraz
kopijnik2 Napisano 2 Marzec 2010 Napisano 2 Marzec 2010 lornetka jedno obiektywowa - z przesuniętym jednym pryzmatemzwiększenie kompaktowości i zmniejszenie masy
tomcat3 Napisano 2 Marzec 2010 Napisano 2 Marzec 2010 Czesc zobacz czy nie ma zadnego przycisku.dla mnie wyglada jak noktowizor
Pytanie
gromang
Witam właśnie dostałem takie cudo od kolegi co to i od czego jest może ktoś wie i ta wiedzą się podzieli .
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.