pawel3476 Posted March 2, 2010 Author Share Posted March 2, 2010 proszę o identyfikacje wykonany z miedzi śr 22mm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
8total4 Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 dodaj prosze lepsze fotki, i koniecznie fotkę rewersu.pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel3476 Posted March 2, 2010 Author Share Posted March 2, 2010 druga strona guzika Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokesh Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 pawel3476 ,nie rób sobie jaj .Pozdro.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokesh Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Guzik współczesny ,od skafanderka lub dziecięcej marynarki ,w każdym razie plastik metalizowany .Dlatego takie ciemne zdjęcia. Chciał zrobić nas w konia .Pozdro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel3476 Posted March 2, 2010 Author Share Posted March 2, 2010 to nie jaja wykopałem ten guzik 2 lata temu w lesie obok ziemianek jest z miedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokesh Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 A ja swoje znalazłem w pudełku na nici i szczerze mówiąc gdy wziąłem je do ręki nawet przez myśl mi nie przeszło że są całe z metalu ,ponieważ są lekkie jak piórko . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokesh Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Bez sygnatur ??? Z tak dokładnym i ładnym wzornictwem musiały by pochodzić z jakiejś renomowanej wytwórni a nie od bezimiennego kowala . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokesh Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 I aby całkiem rozwiać mit o ich wiekowym pochodzeniu naciąłem jeden z guzików .Jak widać miedź jest biała .Pozdro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.