olej1984 Napisano 1 Marzec 2010 Autor Napisano 1 Marzec 2010 Proszę o identyfikacje tego elementu.Wstawiajcie zdjęcia kompletu jeśli ktoś posiada.
olej1984 Napisano 1 Marzec 2010 Autor Napisano 1 Marzec 2010 Dzięki koledzy,a może jesteście w stanie powiedzieć z jakiego okresu pochodzi ten element?Dzięki za wskazówki.
olej1984 Napisano 1 Marzec 2010 Autor Napisano 1 Marzec 2010 Proszę o identyfikacje tego elementu.Wstawiajcie zdjęcia kompletu jeśli ktoś posiada.
zukuri Napisano 1 Marzec 2010 Napisano 1 Marzec 2010 Czy w tym przedmiocie - ze strony dla nas niewidocznej jest może prostokątna dziura ?Pozdrawiam, Piotr
olej1984 Napisano 1 Marzec 2010 Autor Napisano 1 Marzec 2010 Tak ten otwór prostokątny jest przelotowy.zaraz wrzucę foto.
zukuri Napisano 1 Marzec 2010 Napisano 1 Marzec 2010 Chyba mi komputer nawala- gdy pytałem o ten otwór, to fotki na moim monitorze nie były widoczne… Czas mi chyba wziąć się za remont PC-ta …Rzeczywiście- przedmiot wygląda jak fragment jelca broni białej. Ten grawerowany rysunek na dolnej fotce przypomina mi smerfa walczącego z kapibarą w słoneczny dzień, więc stawiam na jelec od myśliwskiego kordelasa. Była ich masa odmian, i ciężko będzie znaleźć identyczny. W sumie Twój jelec mógł być częścią podobnej broni:http://www.allegro.pl/item893056520_kordelas_mysliwski.htmlPozdrawiam, Piotr.
Pytanie
olej1984
Proszę o identyfikacje tego elementu.Wstawiajcie zdjęcia kompletu jeśli ktoś posiada.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.